- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen házat vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
bambano #3146 üzenetére
a kérdésedre a válasz (az évek és a rutin, amit a UPC-nél szereztem), hogy az erősebb kutya baszik. A UPC-nél általában a marketing az erősebb kutya, tehát ha marketing azt mondja emelés lesz, akkor lesz. A dátumot is a marketing határozza meg és az emelés mértékét is. A műszakiaknak van beleszólásuk ugyan, de eddig az összes emelésnél alulmaradtak a marketing osztállyal szemben, csak minimálisan tudtak módosítani a marketing elképzelésein.
Szomorú, de ezzel inkább rombolják a cég megítélését, hiszen egy-eyg emelés után az van ami most is.
Jól írtad, valamelyik hsz-edben: maga az emelés tesztekkel együtt 20 perc. Cfg fájl felmegy a TFTP szerverre a régi helyére és nevével, felbootoltatnak egy-egy modemet az új csomagokból. Ha megy akkor jó. Pont. Itt a vége az emelésnek.
A chellonál azért tart az emelés 2 hónapig, mert.. Az előbb írtam le. Sok helyen fizikailag is bővíteni kell, nem elég a modem cfg fájl csere és ez bizony nem 20 perc és nem is ingyen van mint a cfg fájl csere.
Szóval pár nap / hét és jó lesz.
UI: biztos utánaszámoltak, hogy hol mekkora terhelés emelkedés lehet, de valószínűleg ott sem tudtak időben új CMTS-t berakni ahol nagyon kellett volna. Pl. Pécsről sokan panaszkodnak.
Szóval pár nap / hét és jó lesz megint. Akinek nem tetszik, írjon köszönőlevelet a marketing osztálynak. (nem én mondtam, kényszerítettek fegyverrel hogy ezt az utolsó mondatot beírjam)
Aktív témák
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- MacBook Pro M1 8GB/256GB magyar
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- QNAP QSW-1105-5T 5 portos 2.5GbE switch - 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged