Hirdetés
- Májusi hardverszeánsz
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hangszórók topicja
Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
TeeJay #20532 üzenetére
Többször is nekifutottam, de nem lehet kikapcsolni. Valószínűleg azért, mert most akcióban van, és nekem örülni kéne, hogy kapom...Valószínűleg azt feltételezik, hogy ezt a csodás ajánlatot senki nem akarja visszautasítani, így már kikapcsolni sem lehet.
Ráadásul nem csak az a bajom, hogy a gagyi routert küldik, hanem mert elvből nem használok WiFi-t, be van kábelezve gigabiten a ház, semmi szükségem a 24/4 sugárzásra.
Routerem is van, tehát elég lenne egy jó kis Cisco kábelmodem...semmi más csoda nem kell.
Holnap felhívom őket, máshogy nem lehet elintézni.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Májusi hardverszeánsz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest