Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
Hacked_4031
üzenetére
De gondolom szükséged volt rá.
-
Superman
nagyúr
válasz
guess.who
üzenetére
Ha belegondolsz, ez már nagyon durva. A gyerek azt állítja, hogy ezt minden
hónapban ismétli. Na most ez szinte elképzelhetetlen, még akkor is, ha egy
fizetős, warez ftp -re fizet elő, ahová tényleg nyomják fel az anyagokat.
Ennyi cucccot még letölteni le lehet, de megnézni....azt már nem. Akkor meg
minek? -
Superman
nagyúr
A letöltésekhez meg csak annyit, hogy én sohasem értem el a 15 gigát és nem is
igazán tudom, mi a fewnét lehet ennyit letölteni egy hónapban. Jó, legyen: a
mindig frissülő szoftverek legújabb verzóját, filmeket, játékokat, de akkor is
lehet határt szabni. Egy srác azt állította, hogy 100 gigát (!!!) tölt le egy
hónapban. Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy akkor éjjel - nappal mehetne a
gépe, na meg akkor minden hónapban egy szekrényi cédét kellene megírnia.
Én mindig csak azt töltöm le, ami érdekel és amit hasznosítani is tudok. -
Superman
nagyúr
Egy újabb húzás: nem tudtam belépni abba a rendszerbe, ahol módosítani lehet a különböző adatokat és a webtárhelyhez is hozzá lehet férni, ezért írtam egy levelet a Chellonak. Meg is küldték a főfiókot és a jelszót, amivel megintcsak NEM tudtam belépni.
Megint írtam nekik egy levelet, majd meglátjuk, hogy mi lesz az eredmény. -
Superman
nagyúr
Valamikor nem is olyan régen a www.broadband.hu - n meg lehetett nézni a chello adatforgalmat, de az oldal nem létezik többé és máshol sehol sem találtam. Na most, ugye megvan az a 15 giga korlát havonta és én manapság elég sokat töltök le (csakis jogtiszta freeawre és shareware progikat!!!), de nem igazán tudom már számon tartani. Találkozott valaki a chello honlapján eldugva a forgalomszámlálóval?
Kissé intoleráns a chellotól, hogy érvényesíti ezt a hallgatólagos korlátot, de a számlálásnak vége van, mindenki oldja meg a forgalom nyilvántartását, ahogyan tudja.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest