- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autóhifi
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
CPT.Pirk #2877 üzenetére
Pedig úgy van beállítva (más distriben, sőt Windows-on ugyanabból a könyvtárból futtatom. Nem kell telepíteni, csak egy helyre másolni a klienst, a konfigfájlt, és akár Windows-t, akár linux-ot futtatok, ez mindíg futhat az én beállításaimmal, az aktuálisan bepufferelt csomagokkal. a live debian-on készült fotó is úgy készült, hogy terminálban elindítottam a külső merevlemezen tárolt mappából.)
Core Selection: -1 (Auto Select)
Number of crunchers to run simultaneously: 1 (Több procis rendszereken mennyi magot használhat)
Priority leve: 0 (legalacsonyabb, idle)Eddig a fenti beállításokkal csak 1 magot használt (a kettőből). Most megnéztem top-al is, és ott látszik, hogy csak 1 magot használ, pár másodpercenként felpörög a másik mag is:
[kép]
Persze lehet olyan pillanatot fogtam ki, ahol még/már nem látszik a bűnös.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest