Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz ubyegon2 #1688 üzenetére

Ennek szerintem semmi értelme. :)

Leírom röviden miről szólnak itt a dolgok. Egy állapot van a Chakránál, a mindenkori stabil állapot. Telepíted valamikor az elérhető legfrissebb iso-val, aztán frissíted magadnak mikor szól az Octopi notifier hogy van új frissítés. Nagyobb frissítés idején meg megnézed, hogy nem-e kell kézzel csinálni valamit. (news rovat).

Amit én bemásoltam ide előzőleg, az ahogy _Dumber_ is írja, egy egyszerű iso amit a chakra-devel google csoportba posztoltak ki azért, hogy aki szeret tesztelni az nézze meg milyen, derüljenek ki a problémák. Egészen máshogy működik benne a tribe mint a korábbi verziókban, sokat alakult a kapudan, mindeközben még sok dolog nem lett frissítve az új kiadáshoz, mert leginkább csak működési teszt iso, semmi köze ahhoz hogy mit tudnak vagy nem tudnak a fejlesztők csinálni.

News:
    - tribe: thanks to the Inkane's job the new tribe loads all the pages at the beginning, should be more faster and keep in memory the settings of the previews pages
    - kapudan: lot of effort has been put to improve kapudan, thanks to george2 new pages were added and the whole artwork and stile has been revised thanks to the Marcel's contribution. For a full list of changes look at: https://trello.com/b/Vv2Gif3q/release-descartes-1-2014-mm
    - octopi-notifier is now included as default
    - kde4.14

Testers ToDo:
    - check if Tribe works correctly
    - check if install everything correctly on a really installation, both open and closed video drivers
    - check the netinstall installation, please try also on a VM and report the pkgs that blocks the installation
    Please report any missing details, bugs, .... and also wishes.

Dev ToDo:
    - prepare the announcement
    - update the announcement in Tribe
    - select a new wallpaper (malcer?)

Nem tudom fejlesztettél-e valami programot már, de a hibák jelentős része akkor derül ki, mikor a szerinted már frankó programot odaadod másnak, hogy próbálja ki. Erről szólnak a kiadás előtti ISO-k is.
    Továbbá az ISO nem egyenlő a disztróval.

• _Dumber_

őstag

válasz ubyegon2 #1688 üzenetére

...ez nem sikerül maradéktalanul....

Ha csak egy ún. pillanatképről lenne szó, akkor miért nem működik nálad?

Azért mert első teszt verzió. Jelenleg a testing repóből felépített rendszerről beszélünk. Ami meg Neked (másoknak) van az stabil.

Új hozzászólás Aktív témák