- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #1690 üzenetére
Kezdem érteni, köszönöm a türelmeteket.
Tényleg nem értek sokat ehhez, de már látom a különbséget e között és a MINT 17 RC között, utóbbit azóta is használom. Azt gondoltam, ez is valami olyasmi.
Egyébként elindítottam próbaképp live- ban, nekem magyarul írkált ki egy csomó dolgot, amiből rögtön rájöttem, hogy ez guruknak való!Sorry, hogy értetlenkedtem itt idiótán, de végeredményként azt kell mondjam, hogy ma is megtudtam pár dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 24 Hours of Le Mans
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest