Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Himym
senior tag
De az a vicces, hogy 33mas pingről ugrik fel 999-re mondjuk úgy 3rom percenként, de akkor is ha mindenki a hálózaton van vagy ha senki sincs, normláis módban nem kellene így ugrálni mert senkinek se ugrál szerón... A net az 25mb/seces maxon 1,5mb/sec használható ki tesztelve torrentel...
Nem szoktam semmit se kapcsolgatni m ert a végén elnyomom... A net az így is úgyis gyors csak a pingre próbáltam emgoldást keresni de úgy letszik nem fog összejönni.
-
Himym
senior tag
Mwegnéztem a beállításodat beállítottam feltoltam amx prioritásra a programjaimat továbbra is laggolok és nem változott semmit az egész... Mintha itt se lenne. És cseszeget az aktiválással...
De szerintem én nem állítom be jól nicns is normáli menü job klikkből kell mindent irányítani már ez nem tetszik.... Semi menü semmi
De elfogadok okos ajánlatokat.
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Halottam sokszor erről a progirl és szeretném ha feltájékozatnátok a progirül szal kezdő beállítások, hogy áállítsam be, hogy ne menjem a rovásomra egyszer letöltöttem azt haza küldtem a netemet szal pls help.
Köszi a segítséget.
Nincs kedvem átolvasni 5k hsz-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest