Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Kéne egy ai-os robot is, aki meg is eszi, hogy véletlenül se lehessen valamiféle negativ élménye az embereknek. Meg az a sört is ihatná, nehogy véletlenül ittas állapotba kerüljön a vendég.
Na meg egy ai arra is kéne, hogy ne a házigazdának kelljen grilleznie, plusz egy ai arra is, hogy el lehessen küldeni a grillpartikra magunk helyett. Be is zárult igy a kör.
Őszintén szólva ha veszek egy drága grill-t /mondjuk az itt szereplő az még azért nem az /, akkor talán én szeretném használni, ha néha nem ugy sikerül, az sem baj, mert ugye a tapasztalat viszi előre az embert. Ha lassan mindent megcsinal az ai helyettem, akkor ennyi erővel előre megrendelhetem egy étteremből is és kevesebb időből, pénzből, ráforditott energiából megvagyok az egésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest