Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár nem közvetlen CentOS tapasztalat de Chrome vs Chromium témakörben keresgéltem és annyira mégsem volt jó választás a Chromium. A flash hiánya nem érdekes, viszont a H264 kódolás már problémás lehet, pl youtube esetén.
A Chrome meg kicsit mintha bug-os lenne. Betettem volna ezt a linket:
http://www.howtogeek.com/202825/what%E2%80%99s-the-difference-between-chromium-and-chrome/
De nem megy a PH link gombja.

-
Tényleg nem egy gyakran használt linux.
Jelenleg virtualboxban van telepítve és kísérletezőset játszom. Valamit mindig sikerült összekavarnom és szétvágtam a rendszert. Tegnap egy stabil állapotot sikerült elérni.
Ha sikerült úgy bejáratni a rendszert, hogy napi szinten használható legyen akkor "desktop" szinten használnám. (laptopon) Tehát elsődleges rendszerként.De a fentieken kívül jó alapanyag lehet egy virtualizált szerver NAS példányának is core verzióban...
Sikerült feltennem a Google Chrome 45-öt is de azt leszedtem így a Chromium 45 maradt végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest