-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Bár nem közvetlen CentOS tapasztalat de Chrome vs Chromium témakörben keresgéltem és annyira mégsem volt jó választás a Chromium. A flash hiánya nem érdekes, viszont a H264 kódolás már problémás lehet, pl youtube esetén.
A Chrome meg kicsit mintha bug-os lenne. Betettem volna ezt a linket:
http://www.howtogeek.com/202825/what%E2%80%99s-the-difference-between-chromium-and-chrome/
De nem megy a PH link gombja.
-
MrSealRD
veterán
Tényleg nem egy gyakran használt linux.
Jelenleg virtualboxban van telepítve és kísérletezőset játszom. Valamit mindig sikerült összekavarnom és szétvágtam a rendszert. Tegnap egy stabil állapotot sikerült elérni.
Ha sikerült úgy bejáratni a rendszert, hogy napi szinten használható legyen akkor "desktop" szinten használnám. (laptopon) Tehát elsődleges rendszerként.De a fentieken kívül jó alapanyag lehet egy virtualizált szerver NAS példányának is core verzióban...
Sikerült feltennem a Google Chrome 45-öt is de azt leszedtem így a Chromium 45 maradt végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk dokkolókat
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged