Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
body007
addikt
Én gparted-el live rendszeren nem egyszer méreteztem már át mindenféle particiókat. Volt, h egy vinyón volt win (ntfs), fedora (ext x, root és /home külön) és adnom kellett még a win-nek helyet (vajon miért...?) elvettem a home-ból - és ha már állítgattam adtam a root-nak is - azóta is tökéletesen megy a rendszer

-
Vladi
nagyúr
Nem sokat tudok neked hozzátenni. ssm-et írják, hogy az van centre. Meg is találtam. Ez viszont csak terminálos. link Megpróbálkozhatsz vele.
De én sose csinálnék ilyet, linux fájlrendszert nem tudom, mennyire jó ötlet átméretezni. Mivel itt nem sorba rakja a fájlokat, hanem elosztva.
Én az előre tervezés híve vagyok. Ne csüggedj, ha reinstall lesz belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóhifi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest