Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
"valamilyen hűtésmenedzsment"
lm_sensors és fancontrol? Az van csomagban.Jaja, már rájuk találtam (volt egy kis időm keresgélni napközben), még olvasgatom a dokumentációt, mert azt hiszem, eddig csak ArchLinuxos instrukciókat találtam, szóval kicsit adaptálnom kell az olvasottakat.
" valamilyen energiamenedzsment (tp-smapi)"
Ez micsinálna?Pl. akku -tól -ig töltést be lehet állítani (nem túlzottan ajánlott az állandó 100%-ra töltés a Li-Ion akkuknál, leginkább azért, mert csökkenti az élettartamot). De már ez is folyamatban.
Passz, kernel modullal kellene kezdened.
Ott már nagyjából képben vagyok, csak - a fentiekkel együtt - el kell mélyednem az instrukciókban (újra, hogy ne szúrjam el), de szerintem hétvégén be is lövök mindent. Elvileg a Windows-os driverből kell kiszedni a megfelelő firmware-t, majd azt beállítani a Gobi_loader-rel, hogy minden boot-nál töltse be.
Olyan extra igényeid vannak, ha neked beválik, akkor bárkinek.
Szerintem nem igazán azok, talán a Gobi mobilnet modem az egyedüli. Viszont eléggé kezdő vagyok Linux-téren is, CentOS-téren is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- JavaScript topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest