Hirdetés
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Ja, otthon nem volt, itt az irodámban meg van még pár száz, amit tuti nem fogok elhasználni.
Vittem haza 10 db-t, de talán nem fog kelleni, sőt az usb kulcsra is kiirtam az iso-t, most rufussal, mert se yumi, se xboot, se unetbootin nem csinált jó usb telepitőt.
Ez a rufusos jó lett.A telepités viszont igy is fájdalom lassú volt, a progress igy se ment, csak most már tudtam, hogy időnként rákattintok a jelszó megadásra, majd ok, és akkor látom az aktuális állapotot.
Egyelőre a skype-n és wine-n kivül mindent felraktam, most még minden jónak néz ki. (már amennyire ez a gyerekcipőben járó "játék" /enterprise linux-nak most épp nem nevezném/ jó lehet.
)
Még a boot folyamán ad valami hiba üzenetet, hogy sok a paraméter, ami nem jó, ignorálja. Ez a múltkor még nem volt. (majd kideritem mi ez, mert idegesiteni idegesit)
Most a nux telepitése előtt tiltottam az elrepo-t, igy a vlc nem kérte az ATI drivert.
Remélem nem sokára lesznek még frissitések, mert ezt még nem merném servernek kirakni.
Elég fura ez a software market, főleg, hogy nekem nem kér jelszót, onnan bármit feltelepit..Most egyelőre még azt mondanám, hogy a skype cseszett ki velem, az tett fel valamit, ami lerohasztotta a gépet. Pár nap használat és kiderül. (a 16 éves fiam meg jót röhög rajtam, mert amennyi energiát most beletoltam, hogy legyen egy nem windowsos notebookom is, azalatt 17x rakhattam volna fel csukott szemmel a win7-t az összes frissitésével együtt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)