Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Ja, otthon nem volt, itt az irodámban meg van még pár száz, amit tuti nem fogok elhasználni.
Vittem haza 10 db-t, de talán nem fog kelleni, sőt az usb kulcsra is kiirtam az iso-t, most rufussal, mert se yumi, se xboot, se unetbootin nem csinált jó usb telepitőt.
Ez a rufusos jó lett.A telepités viszont igy is fájdalom lassú volt, a progress igy se ment, csak most már tudtam, hogy időnként rákattintok a jelszó megadásra, majd ok, és akkor látom az aktuális állapotot.
Egyelőre a skype-n és wine-n kivül mindent felraktam, most még minden jónak néz ki. (már amennyire ez a gyerekcipőben járó "játék" /enterprise linux-nak most épp nem nevezném/ jó lehet.
)
Még a boot folyamán ad valami hiba üzenetet, hogy sok a paraméter, ami nem jó, ignorálja. Ez a múltkor még nem volt. (majd kideritem mi ez, mert idegesiteni idegesit)
Most a nux telepitése előtt tiltottam az elrepo-t, igy a vlc nem kérte az ATI drivert.
Remélem nem sokára lesznek még frissitések, mert ezt még nem merném servernek kirakni.
Elég fura ez a software market, főleg, hogy nekem nem kér jelszót, onnan bármit feltelepit..Most egyelőre még azt mondanám, hogy a skype cseszett ki velem, az tett fel valamit, ami lerohasztotta a gépet. Pár nap használat és kiderül. (a 16 éves fiam meg jót röhög rajtam, mert amennyi energiát most beletoltam, hogy legyen egy nem windowsos notebookom is, azalatt 17x rakhattam volna fel csukott szemmel a win7-t az összes frissitésével együtt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)