Hirdetés
Aktív témák
-
Hmmz
senior tag
''Kvázi tag'' vaok eladásban is nemcsak a nevemben

Eddig még senki nem panaszkodott, de mivel te kereskedő vagy, adok a cuccokra kipróbálási garit (ismeretlennek én se adnék mer elfüstöli azt hello).
pár nap vagy ilyesmi, de ezt tőled is elvárnám
Ja AMD párti vagyok...a64 van otthon raid meg minden, de ez a gép barátnőnek lesz. ugyhogy ne legyen se meleg, se nem kell húzni, se nem kell igazán teljesitmény, és ne is fagyjon. merhogy otthon sok éve követem az amd vonalat cégnél meg intel, és hát valljuk be, baromi ritkán ugyan de amd ''szokott'' fagyni,
fanatikusok kedvéért a korrigálás : ''Picit hajlamosabb a fagyásra mint az intel''.
Röviden:HAGYVIGYEM AZ ABITOT a cerkável
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gamepad
- DOOM - The Dark Ages
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Gaming notebook topik
- Magisk
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest