Aktív témák
-
Hmmz
aktív tag
''Kvázi tag'' vaok eladásban is nemcsak a nevemben
Eddig még senki nem panaszkodott, de mivel te kereskedő vagy, adok a cuccokra kipróbálási garit (ismeretlennek én se adnék mer elfüstöli azt hello).
pár nap vagy ilyesmi, de ezt tőled is elvárnám
Ja AMD párti vagyok...a64 van otthon raid meg minden, de ez a gép barátnőnek lesz. ugyhogy ne legyen se meleg, se nem kell húzni, se nem kell igazán teljesitmény, és ne is fagyjon. merhogy otthon sok éve követem az amd vonalat cégnél meg intel, és hát valljuk be, baromi ritkán ugyan de amd ''szokott'' fagyni,
fanatikusok kedvéért a korrigálás : ''Picit hajlamosabb a fagyásra mint az intel''.
Röviden:HAGYVIGYEM AZ ABITOT a cerkável
Aktív témák
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest