Hirdetés
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
válasz
üzenetére
Hm... Elárulnád, hogy ki a másik fél?
Ahogy én veszem ki, akkor az egyik fél azoknak a tábora, akiknek semmi baja nem volt a Princoval. A másik fél pedig azoknak a tábora, akiknek baja volt a Princoval. Namárost. Ha igaz ez a feltételezésem, akkor előbb el kéne árulnod: hol van itt a másik fél? Én valahogy nem láttam olyan hozzászólást, hogy ''Igen, Princoölő igazad volt, én is legszívesebben feljelentettem volna őket, mert sokat szoptam a Princoval''. Szóval egyszerűen nincs másik fél (természetesen rajtad kívül). Egyezkedni attól lehet, bár visszacsinálni már nem, eseteg engesztelhetsz (mondjuk postán elküldöd a mindenkinek 1-1 levágott újjad
).
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).