- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
őőő... Én úgy tudom, hogy a Princot nem azért tiltották be az E.U.-ban, mert sz ar, hanem azért, mert nem fizetett jogdíjat a Philipsnek, és a Philips tiltatta be! Úgy tudom, hogy a lemezek gyártása ennek ellenére folyik. Bár lehet tévedek. Nekem speciel semmi bajom a Princoval.
Igaz, magamnak nem írok Princora, de másoknak szinte csak arra. Lehet erre mondani, hogy mekkora balf@sz vagyok, hogy átbaszok mindenkit. Ez talán részben igaz. Az az igazság, hogy azt a tendenciát követem, amire az egész világ épül; a pillanatnyi haszonszerzés. Lehet, hogy akiknek most írok, 2 év múlva nem fogok írni, mert nem jönnek hozzám, de most még jönnek, 2 év múlva meg már mindenkinek lesz DVD írója -> sokkal kevesebbért kényszerülnék megcsinálni ugyan azt a munkát.
Illetve arról szól az egész kapitalizmus, hog ott póroljak, ott basszam át a jónépet, ahol tudom! Itt volt ugye a brazil paprika a kalocsaihoz keverve. A Kalocsai paprika Rt. (vagy mi is pontosan a neve) sem azért keverte a szar brazilt a sajátjához, mert attól kicsit más íze lesz, hanem mert az olcsóbb volt. Erről szól a rendszer. Minél olcsóbban előállítani, minél drágábban eladni. Nem azt mondom, hogy ez így jól van. Azonban ebben élünk, nem nagyon tudunk rajta változtatni, egy újabb forradalomhoz meg most hideg van már. Egy trágyadomb a világ, és nekünk 2 marokra kell ennünk a szart, mert ha nem, akkor éhenhalunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest