Új hozzászólás Aktív témák
-
BALYNOKKK
újonc
Sziasztok, szép napot!
Nem tudom mennyire tartozik ide, ne kövezzetek meg ha nem, de a segítségetekre lenne szükségem.
Nem tudom nálatok szokás-e még autóban CD-t hallgatni, de nálunk a családban ez a mai napig megmaradt, és a rádió mellett néha az szól!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy néhány CD megkarcolódott a tartójában, és ebből következik, hogy vannak olyan részek ahol beakad/akadozik/ugrál a zene. Erre van valami orvosság? Igen olvastam már a fogkrémes technikát, nem nagyon bízom benne, mert állítólag tönkre is lehet vágni vele teljesen..
Esetleg boltokban nem lehet kapni erre valamit? Vagy nem tudtok esetleg más módszert? Leginkább az érdekelne van e erre 100%-ban megbízható megoldás. A válaszaitokat köszönöm, további szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest