- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BALYNOKKK
újonc
Sziasztok, szép napot!
Nem tudom mennyire tartozik ide, ne kövezzetek meg ha nem, de a segítségetekre lenne szükségem.
Nem tudom nálatok szokás-e még autóban CD-t hallgatni, de nálunk a családban ez a mai napig megmaradt, és a rádió mellett néha az szól!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy néhány CD megkarcolódott a tartójában, és ebből következik, hogy vannak olyan részek ahol beakad/akadozik/ugrál a zene. Erre van valami orvosság? Igen olvastam már a fogkrémes technikát, nem nagyon bízom benne, mert állítólag tönkre is lehet vágni vele teljesen..
Esetleg boltokban nem lehet kapni erre valamit? Vagy nem tudtok esetleg más módszert? Leginkább az érdekelne van e erre 100%-ban megbízható megoldás. A válaszaitokat köszönöm, további szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- 7" Univerzális Androidos fejegység + beszerelőkeret (4/32GB + LTE)
- Sony KD-55X85L 140CM 120HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest