Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Megfogod a video ablakot, és jobbra kihúzod az 1-es screenről. Olyan a 2-es ablak, mintha az egyes folytatása lenne jobbról. Érthető?
Tehát megfogod, és jobbra kihúzod a képből, és szépen átkerül a 2-es képre, vagyis a tv-re
Ott meg dupla klikk a képre, és már teljes nagyságban is élvezheted..
Bsplayerben be lehet állítani hogy melyik képernyőn fusson, ha jól emléxem..
-
God Vazzeg
veterán
Nálam csak bekattintom hogy csatlakoztatva a 2. monitor, oszt megy is, alul a csúszkán lehet felbontást változtatni, függetlenül az elsődleges moncsitól, valahogy így: [link]
#2046: nem, control panel is egy külön cuccos, vadászd le valahonnan, nem kell hozzá dotnet se..Alapból nem tudsz semmit se beállítani, vagy csak a drivert rakd fel+ati tool!
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
Komplikato #2019 üzenetére
Nem hiszem, azóta is minden ok, a fent vázolt felállásban. Én az a júzer vagyok, aki egyszer beállítja a karit, oszt utána nem piszkálja, szal nekem jó ez a cp is
Sőt lehet hogy ezután tényleg az lesz, hogy csak display driver, + ati tool, oszt csókolom, egyszer belövöm, elmentem, és má jó is, nem kell ennyit gyökölni. Nagyon üdvözölni fogom az ati (amd
) azon döntését, ha a ccc helyett kitalálnak valami mást, ami nem igényel ennyi sz@r telepítését
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Vigneau #2011 üzenetére
Fel akartam rakni a 6.12-es catalystot, a dd felmegy, de a ccc vagy kifagy telepítéskor, vagy nem indul el, csak villan egyet induláskor. Felidegesített, és feltoltam hozzá a 6.11-es cp-jét, azzal most nagyon szépen műxik
Mellesleg mintha szebb lenne a kép a 6.12-essel nem?
Csak hogy világosabb legyen, jelenleg a 6.12-es display driver van fent a 6.11-es control paneljével... -
God Vazzeg
veterán
válasz
bajnokpityu #1916 üzenetére
Őőő ehhez csak annyit fűznék, hogy az Ati TV kimenete az egyik legkorrektebb amit eddig láttam, bár ezt a fixálás dolgot nem próbáltam még, lévén 4:3-as a moncsim
Szerintem beállítás probléma lesz, vagy próbálj másik drivert felrakni
Esetleg ha filmről van szó, akkor próbáld meg a lejátszó softon belül fixálni, ott is kell lennie ilyennek
Ja, és a TV kimenetet állítsd át Pal-ra, akkor színes lesz, NTSC asszem alapból, és némely TV hibásan kezeli le.. -
God Vazzeg
veterán
Ha valakit érdekel: megoldódott a nod32 vs ccc probléma, kell neki a dotnetfx 1.1 és 2.0 is, most hogy utólag felraktam az 1.1-et is, megy szépen a ccc
Azé kapja be az ATI hogy így túlvariálta a dolgot, várok linket továbbra is Cp letöltéshez, gondolom külön fel lehet telepíteni minden sima driver fölé... -
God Vazzeg
veterán
Nekem a 6.11-es mindig kifexik ha indítom a control centert
Dotnet 2.0 fent van
Ezt írja ki: ''A(z) CLI Application (Command Line Interface) hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük.'' -
God Vazzeg
veterán
Miért kellett kitörölni a #2. hsz-t? Az Omega is gyárt módosított Catalyst drivereket, én is azt használok most. A DNA féle Catalystről ne is beszéljünk!
www.omegadrivers.net
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik