Hirdetés
- ASRock lapok általában
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5K-s ProArt monitor jön nemsokára az ASUS műhelyéből
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #35330 üzenetére
Úgy tűnik, hülyeséget állítottam feljebb, és mégis képes a VLIW4 és a GCN dual-graphicsban menni.
A srác lőtte ezt a képet a radeon settingsben.
Noha a gyártói oldalakon ez sehol nincs listázva.
Mea culpa, a fenti hozzászólásom áthúzandó. -
apatyas
Korrektor
The AMD Radeon HD 8650G is a processor graphics card in the AMD Richland APUs (...) 384 shader cores (VLIW4 architecture)
The AMD Radeon R5 M230 is an entry-level DirectX 12 graphics card for laptops, which is based on the Sun GPU (GCN architecture)
Azt felejtsd el, hogy ezek együtt fognak dolgozni. Az R5-öshöz tartozó drivereket rakd csak fel, a másikat meg (hacsak nem tud switchable graphicsot kezelni a laptop) tiltsd le biosban vagy ahol sikerül.
Gratula a laptop gyártójának, ha ezeket összepakolta, és főleg ha rá is írta hogy dual graphics képes. -
apatyas
Korrektor
válasz
klauzovits #35279 üzenetére
Szia!
Nekem a te kombódhoz hasonló esetben (adatlapom) a 16.12.1 illetve .2 működött rendesen. Ha visszakeresel, látod majd, hogy mik voltak a sirámaim. -
apatyas
Korrektor
-
apatyas
Korrektor
válasz
Apollo_21 #35138 üzenetére
Én perpill nem mondanám, hogy csak átnevezés lenne az egész Relive. Nekem általában a 16.x-es display driverek csináltak disznóságokat a rendszerben, de ez most a legutóbbival bizony megszűnt, elégedett vagyok.
Abban meg mindenkinek igaza van, hogy a., miért kell előbb eltüntetni a beállításokat és csak később tenni vissza máshova, b., ezt miért nem lehet megmondani előre, hogy mi történik és miért? -
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #34248 üzenetére
Üdv újra.
Az előző sztori után:
Zsír új win10 telepítés, ráküldöm a 16.9.2-t, és amint fent van a display driver, a system folyamat terhel, azon belül is az atikmdag.sys 13-25% közt terhel, vagyis a négymagos gépen egyet telibenyom.
Mit lehet ezzel tenni? Gépadatok tán az előző hozzászólásban, mindenesetre a8-6410 + R5-M230. A többi crimsonos driver is hasonló volt korábban, vagyis egyre rosszabb.
Köszi, ha bárkinek bármi ötlete lenne.[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
Ó, hogy a farok állna beléjük. Cleanuputility most futott le, eszközkezelőben általános microsoft videokártya van, az autodetect utility most meg azt mondja, hogy a legfrissebb driver fent van, ha tovább nyomom, kilép.[kép] Elegem van.
Upd: Kitöröltem a C:/amd mappát, és letöltöttem a 16.3.2-t. Ez most így feltelepült webes ellenőrzés nélkül. De a probléma továbbra is fennáll, miszerint lagzik a gép, és atikmdag.sys 20%-ot eszik.
[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
Üdv!
A8-6410 és R5-M230 házassága egy Lenovó laptopban (mindkettő GCN2), a hozzáadott legál eredetileg fent levő win 8.1 64-el.
Igyekszem a szitokszavakat elfojtani. Tegnap az automata frissítés felrakta a 16.7.3-at, előtte ha minden igaz, 16.3.valami volt (ott van a telepítőfájlok garmadája a helyén).
Na azt csinálja, hogy öt másodpercenként beakad minden, akár asztal böngésző játékok. Feladatkezelőben System folyamat 25% körül (1 maga négyből fullon), process explorer mutatja h a System folyamatnál az atikmdag.sys+0x9352c a ludas, 22% körüli használattal. Ezt csak maga a display driver csinálja, amint felkerül.
Driver újratelepítés, drivertakarítás DDU-val, win fájlok hibaellenőrzése megvolt már. NET 4.6.1 és VisualC++ 2013 megvan, meg win frissítéseket is hagytam hogy felrakja most emiatt.
Mi afaszttudok vele csinálni?
Próbáltam a gépen levő korábbi crimson drivereket felrakni, de a mocsok megnézi neten h mi a pálya, és csak a legutolsót hajlandó felrakni, ill ha kihúzom a kábelt, visszapofázik hogy nincs internet és nem telepít semmit kilép a telepítőből.
Kapjabe.
Catalystot rakjam vissza? Odáig nem fajulnék, ha lehet.
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan önthetik a pénzt a DeepSeekbe
- ASRock lapok általában
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...