Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • apatyas

    Korrektor

    Üdv!
    A8-6410 és R5-M230 házassága egy Lenovó laptopban (mindkettő GCN2), a hozzáadott legál eredetileg fent levő win 8.1 64-el.
    Igyekszem a szitokszavakat elfojtani. Tegnap az automata frissítés felrakta a 16.7.3-at, előtte ha minden igaz, 16.3.valami volt (ott van a telepítőfájlok garmadája a helyén).
    Na azt csinálja, hogy öt másodpercenként beakad minden, akár asztal böngésző játékok. Feladatkezelőben System folyamat 25% körül (1 maga négyből fullon), process explorer mutatja h a System folyamatnál az atikmdag.sys+0x9352c a ludas, 22% körüli használattal. Ezt csak maga a display driver csinálja, amint felkerül.
    Driver újratelepítés, drivertakarítás DDU-val, win fájlok hibaellenőrzése megvolt már. NET 4.6.1 és VisualC++ 2013 megvan, meg win frissítéseket is hagytam hogy felrakja most emiatt.
    Mi a faszt tudok vele csinálni?
    Próbáltam a gépen levő korábbi crimson drivereket felrakni, de a mocsok megnézi neten h mi a pálya, és csak a legutolsót hajlandó felrakni, ill ha kihúzom a kábelt, visszapofázik hogy nincs internet és nem telepít semmit kilép a telepítőből.
    Kapjabe.
    Catalystot rakjam vissza? Odáig nem fajulnék, ha lehet.
    Köszi a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)

Új hozzászólás Aktív témák