Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Oliverda #11484 üzenetére
Ezért szoktam tesztelni minden meghajtót, így tudok mint mondani, ha valaki érdeklődik róluk. A 15-20 perces telepítést nem igazán vágom, nálam pár másodperc alatt fent van a frissítés.
gyiku: Az már soxor lejött a topicból, hogy az AMD driverei rohadtul hardver-specifikusak, és míg valakinél évekig nincs bajuk, másnál folyamatosan esetleg esnek-kelnek. Igazán szar, telepítést is lqró meghajtóval én X1600Pro-tól (nem ma volt
) tartó ATI-s korszakomban 3-mal találkoztam össz-vissz (1950XT-nél nem, mert gyári ASUS-t használtam, Saph. és HIS 3870-nél 1 volt, Sap. 4870-nél 2). Látod, más VGA-k, más tapasztalatok. Megj.: Előtte kb. 5 évig nV kártyáim voltak, soha, 1 játék-bugot kivéve semmiféle driver- v. frissítési probléma nem jelentkezett velük.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7800 XT 16GB Bonatatlan, garanciával!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 7900 GRE 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.