- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért elég sok a driver panasz itt is, külföldi fórumokon is. Drágább kártyával olcsóbbal is. Mindenféle driverrel.
Valamikor tavaly nyáron raktam össze a gépet. Az akkori legújabb drivert raktam fel. Minden rendben volt. Játékok hiba nélkül mentek. Aztán, ahogy jöttek az új driverek pakolgattam rá. Kábé a harmadik után kezdődtek a fagyások. Közben új program nem került a gépre. Semmi változtatás s gépen. Minden program, win eredeti. Semmi extra, semmi mókolás. Az asszonynak chromban a facén valami kártyás játék is elszállt. Tehát semmi terhelés alatt.
Remélem majd megoldódik, mert szeretem a rendszert.Jó lenne rájönni.
Én a kártyához kapott breakpointtal, wottal, f1 2018 játékkal játszom. Mindegyiknél jelentkezett a gond. Másnál esetleg ha játszik ezek valamelyikével hasonló rendszeren, minden rendben?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest