- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigollo
tag
Sziasztok!
Alaplapi AMD kártyát használok egy AMD A8 7600 as CPU alatt van. Windows 10 es oprendszerem van. Ha játékok közbe alt+tabolok. Kék halállal újra indul a gép egy ilyen üzenettel: thread stuck in device driver.
Első körben a VGA driverre gyanakszom, gugliztam nem keveset, megoldást nem nagyon találtam. Esetleg találkozott már valaki a problémával, és sikerült megoldani? Ha igen a megoldást megosztaná velem. Egyébként a hibát nem mindig dobj, változó melyik alt tabnál dobja, de előbb utóbb sikerül összehozni valahogy mindig.Köszönöm előre is
Donát
-
Pityu.
nagyúr
-
TIT
veterán
Már írták páran,hogy felrakták,köztük én is.
Amúgy kártyája válogatja. -
Pityu.
nagyúr
Vasn akinek ez vban már felrakva
adeon Software 314 MB Crimson Edition 16.2 Hotfix 2/24/2016
Ha igen akkor mennyire vált be?Nekem egy Gigabyte 7850 OC 2GB kártyám van és anno olvasgattam az újabb driverek szarakodtak és még ez van nekem fent
Most vettem másik monitort és olvastam,hogy ha az icc profilt be akarom rakni akkor az ati catalyst program be tud neki keverni,és arra gondoltam ha mondjuk frissíteném a drivert az újra akkor csak elég lenne felrakni a display drivert ha nem rakom fel a radeon settinget az lehet baj,vagy csak akkor ha állítgatni szoktam valamit,mert én ha fel rakom kompletten a drivert nem igazán szoktam semmit se állítgatni
-
-
TTomax
félisten
válasz
mikesgabor #33289 üzenetére
Szerintem meg az az átalakító,neked mindenféleképpen olyan kell amit a fehér aljzatú DVI-Dre tudsz rakni,mert ha jól látom akkor ez egy DVI-I-Dsub átalakító és ha jól emlékszem az a sárga aljzatos műanyag.Sajnos a képről nem tudtam kivenni.99% biztos vagyok benne,hogy az átalakító a ludas.
Most látom mindkettőbe bemegy a DVI-I,neked az alaplaphoz közelebbibe kell dugnod.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
mikesgabor #33289 üzenetére
Gondoltam arra de nem irtam hogy átalakito, asztem hogy azon még van dsub csati. Powerstrip-et probald meg, azzal generálj le egy inf-et hozzá. Jobb ötletem nincs, emlékeim szerint azzal meg lehet oldani.
-
Thrawn
félisten
válasz
mikesgabor #33287 üzenetére
Ezek szerint abban a monitorban nincs EDID infó.
-
Shing
őstag
válasz
Predator2 #33283 üzenetére
Nem driver hiba, nálam is volt ilyen. VRAM hiba. Valószínűleg azért megy driver nélkül, mert olyankor még csak egy minimális VRAM-ot használ ami még jól működik. Melegítsd meg a memóriákat a kártyán és megjavul.
Persze ez csak az én tippem, lehet hogy más hiba lesz, ez a venti felpörgés nálam nem volt. -
Predator2
addikt
Helló
Az alábbi hibával fordulok hozzátok segítségért:
Adott egy Referencia Gigabyte 6870-es VGA, ami indítás után nem ad képet.
Pontosabban: A BIOS szépen megjelenik, a Windows üdvözlő képernyője is. Majd elsötétül a kép, amikor már az asztalnak kéne megjelenni. Ilyenkor egyre hangosabban kezd el zúgni a CPU ventilátor. (előtte nyomtam egy alaphelyzetre állítást a BIOS-ban)
Ezt sajnos teljesen szűz telepítés után is produkálja. Friss win7 mellett, csak a vga driver/aida 64/mozilla ff van a gépen.De csökkentett módban megy rendesen. A BIOS is rendben megjelenik. Vagy ha nincs Ati driver a gépen. Amint telepítek, fekete képernyő fogad.
Teszt képpen megpróbáltam egy filmet, de azt is szépen lejátszotta.Természetesen rendesen be van kötve. Frissen van takarítva (sűrített levegővel), az egész gép.
Kártya hiba lenne? Ami csak akkor jelentkezik amikor a driver "kihasználná" a kártya erejét?
Melyik driverrel próbálkozzak?CPU: Amd Phenom2 x4 965
VGA: Gigabyte 6870 (referencia)
Ram: 2x2GB Kingston
Alaplap: GA-880GMA-UD2HTHX
-
Thrawn
félisten
válasz
mikesgabor #33281 üzenetére
Tipp:
Radeon Speciális Beállítások -> Saját VGA kijelzőm -> Tulajdonságok (VGA kijelző)
Itt pipáld be a Monitor jellemzőinél az EDID-et. -
mikesgabor
aktív tag
SENKINEK SEMMI ÖTLET?!
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Egyik barátomnak nagyon régi problémája a driver összeomlás. Az utolsó 5 driver-el sajna fennáll a hiba, a mostani legújabb hotfix-el is.
Win7 64bit, frissen húzva, updatelve.
Asus R7265-DC2-2GD5Játékok:
Marvel Heroes
World of Tank/Warships
Battlefield 4
Armored Warfare
Ground ForceHiba jellege:
Játék közben egyszer csak ledobja tálcára és az óra mellett feljön az üzenet, hogy az illesztőprogram működése leállt és újra helyreált.
Némelyik játék ezt kibírja, másik kifagy végleg. -
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.Nem tudom jó helyre írok-e,de van némi problémám a videókártya-monitor között.
Névszerint,hogy az Ati radeon hd 3800 series videókártya nem ismeri fel Captiva e2202wod monitort.
Csak egy "általános nem pnp képernyő"-nek ismeri fel,így nem tudom az optimális 1680x1050-es felbontást beállítani.
Ha vissza dugom az alaplapi videókártyába az felismeri rendesem,de ha visszadugom akkor megint ugyanaz.Tudtok valamit mondani-tanácsolni hogy mit tegyek?
-
Methionyl
senior tag
válasz
SpongyaBob #33261 üzenetére
Feltettem, megnéztem, majd GTA V alatt kifagyott olyan fél óra után mint a szél, megakartam nyitni benne a beállításokat később majd az egész képernyő befagyott csak gép resi segített..
Szerintem megy vissza 16.1. vagy a 15.11.1 beta -
gaben1993
tag
Sziasztok.
Egy olyan probléma miatt írnék hogy főleg játékok alatt, de windows alatt is dob egy win hibaüzenetet hogy az amd képillesztő helyreállt. Ilyenkor lerak mindent a tálcára és néhány játékot utána újra kell indítani multiplayernél elég kellemetlen. A kártyám egy r9 270x asus dcii. -
Visormail
addikt
A 15.11-ről szóló cikkben még ez volt: "Szintén meg lehet majd változtatni az úgynevezett shader cache méretét." Mégse lehet? ON/OFF/AMD Optimized ezen kívül mást nem látok a legújabb 16.2-ben.
-
törölt tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#00983040 #33270 üzenetére
Nem néztél be valamit a linken?
"AMD Radeon Software Crimson Edition Beta Driver
Applicable Products:
AMD Radeon™ R5 235X, Radeon™ R5 235, Radeon R5™ 230, Radeon™ R5 220 Series Graphics
AMD Radeon™ HD 8470, Radeon™ HD 8350, Radeon™ HD 8000 (D/G variants) Series Graphics
AMD Radeon™ HD 7000 – HD 7600 (including A/D/G variants) Series Graphics
AMD Radeon™ HD 6000 (including A/D/G/M variants) Series Graphics
AMD Radeon™ HD 5000 (including M variant) Series Graphics""Users with AMD Radeon HD 4000 Series and older products looking for driver support, please refer to KB article: Driver Support for AMD Radeon™ HD 4000, HD 3000, HD 2000 and Older Series"
-
törölt tag
Itt meg a Driver Support for AMD Radeon™ HD 4000, HD 3000, HD 2000 kiadása .
http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows+7+-+64
De látom ezek kellenek a HD5000 és 6000 családnak is
-
Dtomka
veterán
Értem és köszönöm a választ. Próbáltam már a Mantle-t régebben jobb FPS számaim voltak, nem tudom mit tettek vele, de éppen a minap kapcsoltam át és sokkal kevesebb volt. Általában 110-125 dx11-gyel. Mantleban ugyanazon a beállításon 70-90 . Nem értem. Ha a dx12 is ilyen lesz akkor vártuk mint a Messiást és csalódni fogunk
.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
zolee0307
őstag
Azt néztem, hogy az új driverben javítottak olyan hibákat, ami miatt nekem jó lenne. Teszek egy próbát.
-
Lacccca87
addikt
válasz
SpongyaBob #33263 üzenetére
Jó lett nekem működik
Töbiek nevében nem nyilatkozhatok
-
zolee0307
őstag
válasz
SpongyaBob #33261 üzenetére
Jó lett?
-
SpongyaBob
veterán
-
-
Brenor
aktív tag
Ennek a raptdr-nek van valami haszna? Előbb töröltem le, mert csak idegesíteni tudott.
-
Ummon
csendes tag
Sajnos én is meg tudom erősíteni a fagyást, nálam is pont ugyan ez van. Nekem is R9 380 van a gépben 16.1.1 Crimson driverrel.
A felsorolt játékok közül nekem csak a GTA V van meg, de az üzembiztosan le tud fagyni. Ráadásul nem is random módon fagy, hanem kb mindig ugyan ott.Több küldetés esetén is következetesen nagyjából mindig ugyan ott sz@rik be, de volt rá példa, hogy akkor is amikor Franklinnel kisétáltam a házából. Safe módban indítva a játékot nem fagy le, de úgy meg játszon az aki mazochista.
-
Alister71
nagyúr
A Crimsonban hol lehet gyors gombot létrehozni? Sehol nem találom. Kijelzőváltásra kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest