- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
Dtomka
veterán
válasz belaazallat #32055 üzenetére
Meg iponos is:
Megszűnik az AMD Catalyst – sokkal jobb app jön helyette -
asturel
őstag
15.10 bétánál vettem észre, hogy a html5 videók (facebook, 9gag) chrome-ban 1-2mpig 'feketék' (mint mikor hibás a média) aztán megjavul, más nem tapasztalt ilyet? Érdekes, hogy youtube-on nem csinálja..
-
törölt tag
válasz asturel #32057 üzenetére
Nekem a youtube videoknál csinálja a videoablak környezetében, illetve ezzelegyidőben alatta kb. mégegyszer akkora területen. Eddig azt hittem a chrome bugja, mert abban is változtattak valami "komolyat" pár hete (legalábbis igy lett beharangozva) szóval nagyjából a cata béta szinrelépésével egyidőben
-
asturel
őstag
válasz guftabi96 #32058 üzenetére
Igen látszik. Régen akkor láttam ilyet mikor sérült volt a videó. Legelőször azt is hittem, csak visszatekerve láttam, hogy nem. CCC-ben csak az 'Enforce smooth video playback' van bekapcsolva, de ez eddig is be volt.
PS.: nálam chrome beta van, szóval éppen az se elképzelhetetlen, hogy chrome bug, de egy ideje nem frissült és kb. azóta jött elő ez a hiba, hogy felraktam a 15.10-et.
[ Szerkesztve ]
-
shut-u
csendes tag
Sziasztok! Nálam megoldódott a probléma. Az AMD kijelentette,hogy a 14.4 driver ami még stabil. Az utánna következő driverek a Windows 8.1 64 biten valamint Windows 10 64 biten kifagy. Csak gondoltam szólok. Szép napot!
-
törölt tag
Megjött a Catalyst_15.10_Beta_UnifL_v1.2 ha érdekel valakit. Jó nagy dög lett meg kell hagyni
-
bozont
veterán
válasz shut-u #32062 üzenetére
A 14.4, az tényleg jó driver, én is azt használtam mostanáig a 270x-szel. Viszont a SW: Battlefront már nem hajlandó elindulni vele, túl réginek találta. Most a 15.9.1 béta van fent, meg egyúttal akkor a Win10-et is feltettem. Eddig nincs problémám vele.
Egyedül az MSI AB-val van valami gond, nem stabil a rendszer vele, akkor sem ha csak monitorozásra használom. Bár nem tudom mi okozza, még nem volt időm utánajárni. -
törölt tag
válasz bobalazs #32064 üzenetére
"Those drivers are based on latest AMD + Intel Drivers and aimed to support laptops powered"
Ha jól sejtem, akkor a switchable graphics rendszerű intel_IGP/AMD_radeon laptopokkal van összefüggésben. Ugyanannak semmiképp nem ugyanaz, mert pl. az én (régi) kártyámhoz csak ez mászik fel rendesen Win10-en, de olyan is volt régebben, hogy a régebbi (hivatalos) cata béták max a HDMI részt meg a control centert hozták ki frissithetőnek a detektálást követő listában, az unifl-ek meg gond nélkül települtek. Én csak az AMD-s részt használom belőle, mert igp nélküli xeonom van.
-
Sz_Imre
senior tag
Radeon Technologies Group are planning to release the Radeon Crimson Driver on November 24
Ez csak pletyka, de jó lenne ha igaz lenne. Remélem hogy ezzel az újítással elsőre jól fog működni a driver.
-
törölt tag
válasz Sz_Imre #32067 üzenetére
Valószínű ha nem lesz semmilyen gubanc tényleg akkor jön:
Ideally it will be put before the end of this month but as we want this to be absolutely perfect on launch testing may mean we see it launch in Dec instead.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
AMD Catalyst™ 15.11 Beta Driver for Windows® Release Notes
- Call of Duty : Black Ops III - includes quality and performance optimizations
Known Issues:
[79484] Batman™: Arkham Knight - An application crash may be experienced at some game locationsVettük észre
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SpongyaBob #32073 üzenetére
November vége felé jön az új, 20.-a rémlik
-
vigyori78
őstag
válasz SpongyaBob #32073 üzenetére
Ahogy a kolléga írta hónap vége fele jön ,reméljük jó is lesz.
Könnyen észre fogod venni mert már nem AMD Catalyst™ Driver lesz a neve hanem Radeon Software és az első kiadás Crimson Edition lesz. -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Frissítettem a 15.7.1 -re a gépemen a 14.12 ről és az alábbi gondom van. HDMI kimeneten nem ad hangot, mert device in use üzenetet kapok. Más applikáció használja. De mi? Hogy tudom ezt kideríteni?
Köszi
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
senior tag
válasz cintula187 #32080 üzenetére
Másnak is volt hasonló gondja a 15.7.1-gyel
15.8-ban elvileg javították, de van 15.9.1, 15.10 és most jött ki a 15.11 is, igaz hogy betak, de úgy tűnik a whql sem garancia a hibátlan működésreПутин, иди нахуй!
-
törölt tag
Egy kis olvasmány ha valakit érdekel: Unified Leshcat Driver Manual v1.5.1 12.08.2015
-
bobalazs
nagyúr
Catalystba ha az AMD overdriveot aktiválom, gpu-z indítással kifagy a gép.
Tapasztalt még valaki hasonlót? -
törölt tag
Sziasztok!
Egyszer pár éve megoldottatok, csak elfelejtettem már hogyan is!
Képernyő méretezés amd crystal.
A jobboldali választási lehetőségek között nem jelenik meg a méretezés.
És így kisebb a kép mérete mint a monitoré!
Esetleg tudnátok segíteni nekem? -
bobalazs
nagyúr
válasz #63761920 #32088 üzenetére
Aha, amd crystal
ami gondolom catalyst akart lenni, és a
Saját digitális sikképernyőim alatt a méretezési beállításoknál található.
Csúszka szabályozza.
Érdemes az Asztalkezelés alatt lévő asztal tulajdonságoknál a frissitési frekvenciát állítani majd a méretezést újra elvégezni, abban az esetben ha más felbontáson is át van méreteződve a kép. -
Dtomka
veterán
-
Thrawn
félisten
válasz SpongyaBob #32095 üzenetére
Így nem jó mert nem az i..nra mutat a link
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
veterán
Üdv!
Van egy haverom.
R9 280X VGA-ja van, Win7-et használ.Egyik Catalist frissítés után az újraindítást követően "összeugrott" a monitorján a kép. Minden irányból másfél-két centivel kisebb lett a kép. Azóta úgy használja a monitort, h körben van neki egy ki nem használt keret.
Ez egy ismert hiba?
Mivel lehet ezt orvosolni?Még nem voltam nála, de mondtam neki, h a Windowsban, vagy a CCC-ben biztosan lehet nyújtani a képet úgy, h minden irányban növekedjen a kép.
Egyébként 1920×1080-as felbontást használ.
Ez nem most történt, még a nyáron szólt, csak azóta elfelejtettem foglalkozni vele.
Azóta volt már pár Catalist frissítése, de nem változott a helyzet.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
lsc
nagyúr
válasz Thunderzolee #32097 üzenetére
Catalyst-> saját digitális síkképernyőim-> méretezési beállítások, ott nálam a csúszkát 0-ra kellett állítani.
Az élet kegyetlen .
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest