Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Te meg mit osztod az észt? Felraksz egy drivert de azt sem tudod mi benne mi. Össze vissza irogálsz ráadásul hozzáértőnek titálod magad. Aztán eszed nulla.
Gratulálok! 4éves Prohardveres pályafutásodnak csúcspontja ez a mondat. Nem az én hozászólásomra reagáltál, ergó ez nem nekem szól. Márpedig ha nem nekem szól, minek olvassam el? Elég feldolgozni azt a szemetet amit nekem írogatsz. Próbálj megnyugodni, és beletörődni abba hogy olyan vagy amilyen. Legközelebb ha gondod van, sem itt, sem máshol ne kérj segítséget, mert rajtad kívül ügye mindenki hülye. Lassan le is állhatsz, mert nem kívánok veled és a stílusoddal foglalkozni, azt hiszem ez érthető
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Nintendo Switch 2
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Időjárás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest