Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
khalox
őstag
Én ezzel a Catalyst 3.1-gyel csak szívtam. A világ minden kincséért sem akart feltelepülni, pedig BBA Ati kártyám van. (Rad8500 és WinME)
Közölte a telepítő, hogy blahblah hibát okozott az infsetup.exe az unknown modulban. Aztán meg az interneten akart valamit kavarni, ott sem sikerült neki, akkor meg az volt a baja...
...az egészben az volt a szép, hogy úgy elcseszte az egész beállítást, hogy a régi meghajtókat sem tudtam visszarakni, a telepítés végén szép kék képernyő fogadott mindig.
Nagy nehezen visszaraktam a 2.5-öst. De az meg az AGP-t nem akarta aktiválni semmi szín alatt.. téptem a hajam.. a végén sikerült úgy, hogy letöröltettem vele az AGP to CPU-t a rendszerben és újra felismerte. Na akkor nagy kegyesen hajlandó volt 1x-esre beállítani. Most így marad, mert nem veszkődöm vele tovább. (Hiába raktam magasabbra a SmartGart-ta, újraindítás után teljesen levette újra (no AGP acceleration) és hogy rúgjon még egyet rajt, leszedte a DirectX támogatását is, mintha nem is lenne feltelepítve..)
Azt mondom, hogy dugják oda a meghajtóikat, ahol a legmelegebb...
Aktív témák
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest