Hirdetés
Aktív témák
-
khalox
őstag
Én ezzel a Catalyst 3.1-gyel csak szívtam. A világ minden kincséért sem akart feltelepülni, pedig BBA Ati kártyám van. (Rad8500 és WinME)
Közölte a telepítő, hogy blahblah hibát okozott az infsetup.exe az unknown modulban. Aztán meg az interneten akart valamit kavarni, ott sem sikerült neki, akkor meg az volt a baja...
...az egészben az volt a szép, hogy úgy elcseszte az egész beállítást, hogy a régi meghajtókat sem tudtam visszarakni, a telepítés végén szép kék képernyő fogadott mindig.
Nagy nehezen visszaraktam a 2.5-öst. De az meg az AGP-t nem akarta aktiválni semmi szín alatt.. téptem a hajam.. a végén sikerült úgy, hogy letöröltettem vele az AGP to CPU-t a rendszerben és újra felismerte. Na akkor nagy kegyesen hajlandó volt 1x-esre beállítani. Most így marad, mert nem veszkődöm vele tovább. (Hiába raktam magasabbra a SmartGart-ta, újraindítás után teljesen levette újra (no AGP acceleration) és hogy rúgjon még egyet rajt, leszedte a DirectX támogatását is, mintha nem is lenne feltelepítve..)
Azt mondom, hogy dugják oda a meghajtóikat, ahol a legmelegebb...
Aktív témák
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux haladóknak
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS25BG400EUXEN)24 " 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ASUS ROG Swift PG279QM 2560x1440 - G-SYNC - Alza garancia 2026.03.03-ig
- LG 27MD5KL-B UltraFine 5K monitor 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest