Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
SOAD19
addikt
válasz Putyin90 #1355 üzenetére
Igen, én voltam fogalomzavarban. Most utána olvastam, letöltöttem az útmutatóját, mert lusta voltam előkeresni. Azt írja, hogy, csak este 10 és reggel 6 között aktiválódik az egyes szintű power save mód, ekkor a kijelző kikapcsol. Ha 6-7 nap után is még mindig sötétben marad az óra, akkor lép át a 2-es módba, amikor már a mutatók is megállnak, és teljesen leáll az óra. A 400-asnál már nincs mp. mutató, úgyhogy ennél, csak a digitális kijelzőn lehet észre venni, hogy lement alfába az óra.
"Power Saving Function Leaving the watch in a dark location for about one hour between the hours of 10 p.m. and 6a.m. will cause the display to go blank, and the watch to enter Level 1 power saving. If the watch is left in this condition for six or seven days, the watch will enter Level 2 power saving.
Power Saving Level 1 :Digital display goes blank to save power. The watch can connect with a phone at this level.
Power Saving Level 2 :All hands stop and the digital display goes blank to save power. All functions are disabled."
-
SOAD19
addikt
válasz Putyin90 #1106 üzenetére
Mindig nagyobbnak hat az óra, ha ránézel a csuklódra, főleg ha le is fotózod, akkor általában mindig úgy tűnik, mintha nagy lenne az óra. Kívülálló szemszögéből sokkal kisebbek hat. Nézd meg, hogy egy tükörben, hogy mutat, hogy egy kívülálló mekkorának látja. Itt van két órám példának okáért, ahol tükörből nézve sokkal kisebbnek hat: [link] [link]
Órát üzletben is érdemes megnézni tükörből, hogy hogy áll.
A mutatókkal kapcsolatban. Nem értem, hogy miért kell egyáltalán túlnyúló rész, csak feleslegesen kitakar a számlapból, vagy mint itt is látható a másik mutatóból. Gondoltam már arra, hogy így jobban ki van egyensúlyozva, de pl. a linkelt Glycinemnél nincs a mutatóknak túlnyúlása hátrafelé. Meg az nem tetszik még, érthetetlennek tartom a casiotól, hogy miért nem lehet lume-ot rakni az 5 perces indexekhez. Gondolom, ennél az óránál is, csak sima festék van az indexek tövében, nem lume? Kérjenek el pluszban pár ezer Ft-ot, ezen ne múljon. De az olyan hülye megoldás, hogy a mutatók világítanak, de a számlapon semmi, is nem sok értelme van, csak nagyjából lehet megtippelni, hogy mennyi is az idő. Tudom ott a led, de akkor is jó lenne a lume az indexeknél.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz Putyin90 #1102 üzenetére
Nagyon zsír, gratula!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
dud998
őstag
-
dud998
őstag
válasz Putyin90 #1046 üzenetére
Gyáá de kancsi vagyok!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz Putyin90 #1042 üzenetére
Mótvá!
De amúgy még mindig piszok jó kép!
Részemről te nyertél.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest