- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Célegyenesben a Yettel TV
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Hétvégén átszereltem a gépem a 1026-9a házba, amit Orbano-tól vettem nemrég.
Sokat szívtam vele, mire kiderült számomra, hogy hogyan is érdemes elkezdeni a szerelést. Az lett volna az első, hogy a rejtett optikai meghajtókat helyezem be, mert ahhoz le kell szerelni a ház előlapját. Sajnos az előlap rögzítése nem 100%-os, picit lötyög, nem tudtam úgy visszacsavarozni, hogy nem mozogjon legalább 1 mm-t. Kellemetlen meglepetés volt számomra, hogy az LG 4163B íróm gombja ''nem kompatibilis'' a rejtett előlap nyomógombjával, mivel az írón egy kerek gombocska van az író szélén elhelyezve, így a ház előlapi gombja mellette nyomódik be. Megoldottam egy pici fémlemezkéve, amelyek kétoldalú öntapadó Tesa szalaggal rögzítettem.
Ezen kívül az is kiderült, hogy a hengeres kábel nem mindig célravezető. Ha két vinyót rakok közvetlenül egymás alá, a Revoltec hengerkábelt nem tudom úgy igazítani, hogy ne álljon ki, így egy hely kimaradt a két vinyó között. Viszont így jobb a légáramlás is. (Maxtor DiamondMAX Plus 9 80GB 37 fok, Maxtor 40GB Fireball3 32 fok)
Még valami: nem igazán jött be a csavar nélküli kártyarögzítési mechanika, sajnos nem fogja meg lötyögés nélkül a kártyákat. Valszeg ki fogom venni azt a blokkot, és csavarral rögzítem a kártyákat.
Meglepett, hogy nincs RESET gomb a házon.
Ami nagyon kellemes, az a gép hangja, ami most már minimális lett, ugyanis a ház elejéba és hátuljába egy-egy GT Silent Blade 12CM ventit raktam, a GF6800-ra pedig AC NV Sliencer5 rev.2-t. A 3000+ S754 A64-en a gyári hűtő van, és az sem hangos.
Összefoglalva:
Pro:
- Szolíd design (nekem bejön)
- Ügyes csavarmentes 3.5'' és 5.25'' meghajtórögzítés
- Jó hűtésmegoldás a hát átszellőzésére
- Porszűrő a ház elejében
- Front panel kényelmes elérhetősége
- Nagyon halk gép építhető vele
Kontra:
- Bonyolult rejtett meghajtó behelyezés (házelőlap-levétel)
- Nem 100%-os házelőlap-rögzítés
- Nem 100%-os előlap-kompatibilitás az optikai meghajtókkal
- Gyatra csavarmentes kártyarögzítés
- Nincs RESET gomb (De hogy miért
)
Hirtelen ennyi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest