Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Zerg-
tag
Hello!
A Canon S3IS Cd-jén van olyan, hogy WIA64 driver. Ez mire jó? -
berry
csendes tag
Sziasztok!
Nézelődtem sokat és én is a Canon S3-al szemezgetek.
Olyan érdekességet véltem viszont felfedezni, hogy van olyan cég, aki 1 és van olyan, aki 2 év garanciát vállal a gépre. Ez hogy lehetséges?
(2 év) http://www.edigital.hu/product.php?productid=24812&cat=258&page=1
(1 év) http://www.fotomarket.hu/product.php?pid=13646
[Szerkesztve] -
fabika
tag
Milyen gyors a procija? Ha minden manuális akkor is gondolkodik?
-
hakap
csendes tag
Én is meg vagyok elégedve. Nagyon jó kis gép!
-
xcsab
aktív tag
koszi a valaszokat
-
xcsab
aktív tag
Udv!
A tulajdonosoktol kerdezem: meg vagytok vele elegedve ennyi penzert? nem banta meg senki h megvette? -
Tomszlaj
tag
válasz
Gibernau #182 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Ha van rá kereted akkor szerintem mindenképpen megéri megvenni a gépet még, ha kezdő is vagy, az automata módban mindent beállít a gép, neked csak zoomolni és exponálni kell...
Én teljesen meg vagyok elégedve ezzel a funkcióval, jó képeket csinál a gép. Ja és persze ott vannak a különböző témamódok... itt is mindent beállít.
Kezdetben ezek tökéletesen kielégítik az igényeket, aztán pedig jöhet a manuális beállítás -
ChrisPapa
csendes tag
válasz
Gibernau #180 üzenetére
Hmm, azt hittem, h. már közvetlenül vásárlás előtt vagy, azért a konkrét infok... : ))
Egyébként amatőr kézbe' teljesen jó a gép, legfeljebb eleinte full automatán használod, aztán ahogy jönnek az igények, megtanulod a manuális beállításokat is.
Az alapbeállítások módosításához nem kell folyton a menüben mászkálnod (mint pl. a panánál), egyszerű, logikus a gyorsmenüje, könnyen megtanulható - nekem az első egy S1IS volt, azon tanulgattam, aztán kirándultam egyet a Panák felé, de visszahúzott a szívem a canonhoz.
Mindenféle előtét- meg konverziós lencséken meg szvsz ráérsz még agyalni, első nekifutásra elég magával a masinával megismerkedni. -
ChrisPapa
csendes tag
válasz
Gibernau #178 üzenetére
Ha még vásárlás előtt vagy, Gibernau: én az eDigitaltól újítottam be múlt7 csüt. a ketyerét (br. 112.800 HUF), vettem egy jó kis varta töltőt + 4 db 2500 mAH akkut (csomagban br. 3800 HUF volt, most már 3990 - [link])... meg aztán még egyet, mert kiderült, h. a pótakkuknak szánt 4 db. 2500 mAH energizer akku br. 4000 HUF, így meg lett egy tartalék töltő is.
(~120K HUF-ból meglett a gép + akkuk + töltők.)
A géphez adott 16 megás sd röhejres, 1 gigás Kingston ElitePro-t sikerült vennem a Lord-nál ( [link] ) br. 6900 HUF-ért, ami nem rossz, tekintve, h. hasonszőrű társa pl. a FotoMarketnél br. 9900 HUF ( [link] ).
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Gibernau
csendes tag
Jah, közben megérkezett a válasz Fotomárketéktől:
A Canon Powershot S3 IS digitális fényképezőgép alaptartozékai a következők:
-16MB SecureDigital memóriakártya
-USB kábel
-AV kábel
-4 db AA méretű alkáli elem
-hordszíj
-objektívvédő
-telepítő CD
[Szerkesztve] -
Gibernau
csendes tag
válasz
BlacKSouL #173 üzenetére
Hi BlacKSoul!
a cannon.hu-n feltüntetett tartozékok vásárolható opciók vagy alaptartozékok??
Tartozékok
PowerShot S3 IS:
- Teleobjektív 1.5x (TC-DC58B)
- Nagylátószögű objektív 0.75x (WC-DC58A)
- Objektív adapter és napvédő készlet (LAH-DC20)
- Objektív közeli felvételekhez: 500D (58mm)
- Nagyteljesítményű vaku (HF-DC1)
- Puha bőrtok (DCC-90)
- Hálózati adapter (CA-PS700)
- Akkumulátor és töltő készlet (CBK4-300)
A fényképezőgépek támogatják a MMC/SD kártyákat, valamint egy darab 16MB-os Canon kártyával szállítják őket.
[link]
Vagy csupán beleért a kezem a bilibe??
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Tomszlaj #170 üzenetére
És a tiéden nem is látni azt amit nálam. Viszont egyre inkább azt érzem, hogy nem optika, hanem mégis érzékelő lesz, ugyanis zoom-al is érezhető a dolog, de nem oly mértékben. Még mindig nem sikerült rendes négyzetrácsos papírt lekapnom, egyelőre egy nagy naptáron próbálkoztam, de majd belinkelem az eredményeket.
Kezdek félni. Ezt garanciális problémának veszik? Szerintem annak kéne, de... -
Tomszlaj
tag
A képet úgy csináltam, hogy felragasztottam a papírt a falra egy ablak mellé -> a fény balról érkezett.
Itt van mégegyszer normálisan belinkelve:[link] -
Tomszlaj
tag
Sziasztok!
Azzal nem mondok újat, hogy lenyűgöző a gép, nagyon tetszik!
Ugyan tegnapra ígértem a milliméterpapíros képet, de annyira lekötöttek a gép (számomra) újdonságai, hogy nem jutott időm belinkelni. Végül csak négyzetrácsos papírt találtam, úgyhogy be kell érni ezzel...
http://digitus.itk.ppke.hu/~kopta/Canon%20S3%20IS/
Üdv -
BlacKSouL
addikt
válasz
Gibernau #164 üzenetére
Nem, ezt külön lehet megvenni hozzá, mint ahogy másik opcióként a telekonvertert is, és mindenképp kell egy adaptertubus is, amire ráteszed, mert az előre kitolódó objektívre nem tudsz konverter lencsét rakni, sem pedig szűrőt pl.
De figyi, ha ennyire nem vagy még tisztában az alapokkal, akkor javaslok tanulmányozásra néhány fotósiskolát, pl itt nagyon sok jó linket találsz: [link]
[Szerkesztve] -
Gibernau
csendes tag
[link]
napellenzőt húztak a belinkelt S3-ra? -
BlacKSouL
addikt
válasz
Gibernau #151 üzenetére
Rengeteg lehetőséged van rá.
Pl: Amikor Anettka felrepül a zűrbe, te az öltözőjében elbújsz, és leütöd, majd átveszed a ruháját, beülsz helyette a SzuperMigbe, és amikor fönt vagytok 30km magasan, akkor ráhúzod a 48x zoomot, bekapcsolod a képstabit, megkéred Igort hogy mutassa meg melyik a Mars, és elkattogsz pár képet, hátha rajta lesznek.
Vagy: Kimész kékestetőre, feldobod állványra a gépet, rátekersz egy szupertele előtétlencsét, kikeresed a nagy asztrológiai térképen a marsot, belövöd arrafelé, majd kattogsz szorgosan, hátha rajta lesznek.
Vagy: Magadhoz veszed a gépet, majd vársz, hátha elrabolnak gépestől, és akkor portré módban kattogsz szorgosan, és közben megkéred őket, hogy az agyaddal együtt ne töröljék a memóriakártyát is.
Vagy mindig bekapcsolva tartod a gépet, hátha épp elédtoppan egy, és akkor sorozat módban lekattogod.
Vagy kérsz tőlem egy linket, hogy mennyire tudtam befogni a Holdat, és abból kikövetkezteted, hogy van-e esélyed meglesni a marslakókat.
Vagy ez csak egy poénos kérdés volt -
Gibernau
csendes tag
szóval, vannek még kérdéseim
pl.: e készülék segítségévelvan-e esélyem meglesni a marslakókat??
ha igen, akkor miképpen tehetem ezt meg? -
BlacKSouL
addikt
válasz
Gibernau #147 üzenetére
Talán igen, ha el tudom küldeni a 9megás file-t. Melyik kell?
Basic Camera User Guide, 3MB
Advanced Camera User Guide, 9MB javaslom ezt leginkább
Direct Print User Guide, 2,5MB
Software Starter Guide, 7,5MB
Ja, de csak angol, német, francia, holland meg efféle nyelveken van meg, magyarul nincs -
BlacKSouL
addikt
Ez így van, lásd #138 utolsó linkje. Mint írtam azt sem panorámában csináltam, már itthon jöttem rá a gépen visszanézegetve, hogy ezt a két képet véletlenül össze is lehetne illeszteni, ha a progi össze tudná, és lőn.
De minden infót tárol maga a kép, ugyanis a ZoomBrowserben nézegetve megmutatja, hogy elforgatott kép-e, vagy panoráma-sorozat része, meg effélék. És a ZB ez alapján tudja pl állóba forgatni az olyan képet, illetve összetartozónak jelölni a nem pont sorrendben egy helyre rakott panoráma-sorozat egyes képeit. Én mostanában ezért használom áttöltéshez is, és alap-menedzseléshez is a gyári szoftverét. -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Gibernau #140 üzenetére
Vagy mindkettő
De ha áttekered, és kipróbálod, rájössz egyből a lényegre. A nyíl jelzi a képsorrendiséget, vagyis hogy hova helyezi a következőt, az hanyas számú lesz a sorban, aztán mikor megvan az első kép, akkor ezt látod:
Ehhez kell hozzáigazítanod a második kép pozíciójába az élőképet(itt épp a szürke terület), hogy illeszkedjen megközelítőleg pontosan az előzőhöz a széle, ami valójában nem a legszéle, hanem az átfedéses résznek a széle. Valahogy így:
Ezt látod abban a pillanatban, amikor éppen jól illesztettél, illetve pár másodpercig ellenőrzésképp, majd a jobb oldali képet átteszi a bal oldalra, és csinálhatod a következőt. Szerintem logikus. Ha kész, akkor SET-et nyomsz, és elmenti őket normál képként, de egy külön STITCH_xxxx mappába, és infóval az összetartozást illetően, amit aztán a PhotoStitch programban használ fel az összeillesztésnél. Ha nem jó az elkészült kép, akkor a balra nyíllal törli az utolsót egymás után sorban ha kell. Sajnos nagyon kicsi a képterület, nagyon nehézzé teszi a képillesztést, főleg a vízszintes belövése nehéz. Valamint arra kell még ügyelni, hogy az első kép fény/szín beállításaival fog menni az összes többi is.
[Szerkesztve] -
xcsab
aktív tag
az egyik haverom volt gorogorszagban ...kb 1000 foto keszitett az S3 asaval ... megneztem oket, es ugyanazt tapasztaltam .... a szelen egy savban homalyos eletlen a kepek nagyresze...
[Szerkesztve] -
Gibernau
csendes tag
tetszenek a panoráma képek és bevallom, én még sosem próbáltam... tulaajdonképpen csak sejtem a szisztematikáját. Gondolom, az s3-as használati útmutatójában le van írva vagy valaki fejében...
-
hakap
csendes tag
Egy panoráma kép (nem lett az igazi, de mintának jó):
[link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Gibernau #134 üzenetére
Ezt Mallorcán csináltam, de a feltöltéshez össze kellett nyomni 50%-ra : [link]; ezt pedig a rovinji Szent Eufrázia templom tornyából, ezért nagyon nagy a perspektivikus torzulás(szintén felére méretezve) : [link]; és még egy kép, amit nem panoráma módban csináltam, csak utólag illeszttettem össze a PhotoStitch progival, ami a Canon fotószoftver-csomag része, és ugye direkt a panoráma-összeillesztésekre szolgál; a pulai amfiteátrum : [link]
Ha esetleg valaki igényelné eredeti méretben a képeket, akkor mailben átdobom. -
hakap
csendes tag
Sziasztok!
Néhány hete én is S3 tulaj vagyok. Csináltam már vele néhány fotót.
Röviden az előzményekről: elötte S1-em volt és azelött pedig egy A60-as, szóval márkahű vagyok.
Reagálok én is a problémákra:
- én nem tapasztaltam torzulást/sötétedést.
- panoráma képet csináltam már, itt gyakorlatilag nincs változás az elődökhöz képest: nagyon jók készülnek)
- csak jókat tudok mondani: gyors, kevés aksit fogyaszt, szép képei vannak. Kromatikus abberáció szinte nincs, és a kép is részletgazdag.
Ha esetleg gondolkodsz, hogy kisebbett vegyél, akkor szerintem azt vedd figyelembe, hogy csak előkapdosni szeretnéd néhány képre (ahhoz nehéz), vagy pedig komolyabban is szeretnél fotózni. Szolgáltatásaiban jóval többet tud (mondjuk jóval drágább is)
Memóriakártya ügyben én úgy szoktam tenni, hogy minden fényképezés után letöltöm a képeket a gépre. Az XP képletöltőjét használom. USB 2.0-án ''fénysebességgel'' lejönnek a képek és utána a program törli is a képeket, persze csak ha kéred
Egyébként, ha elutazunk, akkor viszem a mobil kártyaolvasót és minden nap letöltöm, így nem kell számítógépet vinni és szinte korlátlan a fényképezői szabadság. Formázni sosem szoktam.
Felrakok majd mintaképeket és panorámát is.
Ha további kérdés van állok elébe, csak ajánlani tudom a gépet. -
Gibernau
csendes tag
Valaki próbálkozott már panorámafényképezést az S3-mal???
esetleg link a fotókról?? -
Gibernau
csendes tag
Használ valaki közületek S3 IS-hez nagylátószögű vagy tele objektívet, esetleg szűrőket??
Típusa?
Vélemény?
Érdekelne a képminőség is egy.két link(kép) ereéig! -
BlacKSouL
addikt
válasz
Tomszlaj #129 üzenetére
Ezügyben nálam nincs előrelépés, ugyanott tartok, hogy nagylátószögnél életlen a jobb fölső sarok, bár néha kicsit a többi is, de ott jön ki a legjobban. Van olyan képem is, ahol szinte a kép közepét kivéve minden része éltelen, de az alighanem a kromatikus+szférikus aberráció miatt van, ugyanis azok a képek 2,7-es rekesszel, és erősen kontrasztos témáról készülnek. Ha ugyanazt a képet kicsit átkomponálom, 2-4x zoomot nyomok rá, ha lehet lejjebb rekeszelem, akkor nagymértékben csökkenthető a jelenség, de a jobb fölső sarok még így is picit életlenebb. Kb 5-6x-os zoomnál már nem venni észre. Lehet hogy kifogtam egy gyengébb lencsét, mert más eddig nem írta, hogy nála is lenne, illetve még nem dobtak be képet. Igaz, normális kockás-papírost még én sem, de nem találok ilyet a környezetemben
-
BlacKSouL
addikt
Így van, mindig hagyom betelni a kártyát, persze ha olyan a helyzet, közben mentem a pc-re is, de a kártyán is meghagyom, hátha mutogatni akarok belőlük valahol, vagy sose lehet tudni. Amikor betelt akkor van opció, hogy összes kép törlése, de valóban, a formázásnál tutira megtisztul a kártya, és nincs nagy különbség időben.
-
Tomszlaj
tag
válasz
Gibernau #128 üzenetére
Üdvözlök mindenki!
Úgy néz ki, hogy csütörtökön belépek az s3 is klubba.
Egyedül BlacKSouL kollega tapasztalata aggaszt, miszerint a képei jobb felső sarkában elmosódás figyelhető meg... Ezen a téren van valami fejlemény? Kiderült, hogy ezt mi okozza? Ugye nem szériahiba?
Gibernau: Nekem HAMA Star 26 állványom van, meg vagyok vele elégedve -> még a fémvázas Zenit gépemet is elbírja 400mm-es obival.
A star 44 még masszívabb is az enyémnél, uh bőven elég lesz az s3-ashoz. -
Gibernau
csendes tag
Hama Star 44 állvány S3_IS-hez??? Vagy valami, amire esküszik a társaság?
-
zjuhasz
aktív tag
válasz
Gibernau #125 üzenetére
Tornáztasd: Az 530 belefér a zsebedbe, az S3 alig. az 530-al nem tudsz egy hegy tetejéről eléggé rázoomolni a szomszéd hegyre, jóval gyengébb a vakuja, kevesebb manuális beállítás van rajta, képstabi nincs (hosszú záridőnél, nagy zoomnál hiányozhat) Kisebb az optika fényereje, nem tudsz rá előtét lencsét rakni, nem kihajtható az LCD, viszont az árán annyit spórolsz, hogy abból többször is vigyorgósra ihatod magad...
[Szerkesztve] -
zjuhasz
aktív tag
válasz
Gibernau #122 üzenetére
Ha túl sok kép van már rajta és már lementettem szgépre, akkor törlés helyett inkább formázok, mert akkor minden kép garantáltan eltűnik (az esetleg kompromittálók is
) gyorsabb is, másrészt sztem a kártya fájlrendszere is újraépül, elkerülve ezzel az esetleges hibákat, töredezettségeket...
Gondolom BlackSoul addig (amikor írta) 4x formázta, ez pár nap múlva már nőni fog, ahogy az ember használja a kártyát, gépet.
[Szerkesztve] -
Gibernau
csendes tag
-
zjuhasz
aktív tag
Nekem is azt mondták anno a boltban, hogy ez a gép nincs nagy haverságban a Kingston Elite pro-val. Úgyhogy miután lebeszéltek, vettem náluk egy A data -t.[link] Azóta is hibátlan és még olcsóbb is volt. (Kb 3 hónap, 4-5 formázás, 30db letöltés géppel is kártyaolvasóval is, stb)
-
BlacKSouL
addikt
Fasza, ha szabad ezt mondanom.
Én olvasgattam véleményezéseket, és azok alapján (is) a Kingston Elite Pro-ra esett a választásom, abból az 1G-s. [link] A simától gyorsabb, az ultimate-tól olcsóbb. Június óta kb 3000 képet lőttem vele, és soha nem volt fennakadás vagy ilyesmi. Kb 20-25-ször töltöttem róla pc-re, és kb 4x formáztam eddig. Az egyik ramom is Kingston, azzal sincs baj, és emiatt is bíztam a minőségben. Ami nekem nagyon pozitív volt, hogy egy régebbi PS A70+256MB CF kártya megszokása után, ami kb 6-7 perc alatt nyomta át pc-re a full kártyát, ez meg az S3-al 1perc 50másodperc alatt átmegy az 1GB.
-
Zole82
csendes tag
Én Kingstont használok, igaz még csak pár napos a gép és a kártya is kicsi (256MB)
De veszek bele egy 1 gigásat és azis Kingston lesz. -
blg8
csendes tag
Sziasztok!
Ma vittem vissza a 2. SanDisk Ultra II 1 GB SD kártyámat a boltba, most már a boltos inkább visszaadta a pénzt, mert meg van róla győződve, hogy nem tud olyan példányt adni, amit nem teszek tönkre. Azt mondta, hogy a géppel lesz a baj. És a gép az meg Canon S3 IS. Volt másnak is ilyen problémája?
Az történt, hogy fényképezni akartam, kiírta, hogy Memóriakártya hiba. És valóban: se a géppel, se számítógéppel, se PDA-val nem lehetett olvasni. AMikor láttam, hogy mi van, megpróbáltam formázni, ezt se engedte. Se a fényképezőgéppel, se számítógéppel. Letöltöttem a Panasonic SD formázóját azzal se, persze. Ez történt mindkét SanDiskkel.
Viszont egy másik kártyámat, egy sima Kingston 1GB-t vidáman használom vele.
Mondjuk a SanDiskkel is végigfotóztam a nyaralást (kb 15-20 letöltéssel), meg előtte-utána is. Szóval kb. 30-40 letöltést bírt az első, a második csak kb. 10-et.
A Kingston meg bírja. Az az idegesítő, hogy nem csak hogy a géppel nem tudtam használni többé, de mással sem.
Ötletek?
Ja, és ma az eDigitalban akartam venni Kingston kártyát a géphez, az eladó meg azt mondta, hogy az S3-as nem szereti a Kingstont, vegyek SanDisket. Persze nem vettem, de így Kingstont se.
Szóval: ki mit használ? -
BlacKSouL
addikt
Na pont ez a bajom! Párhuzamos volt, pont a közepe fölé álltam/hajoltam. És tökéletesen kijön a baja. És a többi képen is ugyanúgy a jobb fölső sarok a totál életlen. Ezért furcsállottam, hogy csak ott, mert ha minden sarokban, akkor megértem, hogy így torzít a lencse. Amúgy ha tele állásban csinálok képet, az jó, tehát valószínű hogy optikai gond, csak furcsa mindenesetre. És kellemetlen, mert nem mindig lehet úgy komponálni a képet, hogy az a sarok üres legyen vagy semleges. Sajna új képet még mindig nem tudtam csinálni, és keddig nem is igen fogok, de ami késik..pontatlan
-
BlacKSouL
addikt
Éppen ezt csináltam, de olyan halvány a festése, meg kevés a jó képhez a lámpafény vakuzni meg nem jó, mert mindenképp széles látószög kell hogy kijöjjön a dolog, viszont ahhoz nagyon közel kell menni, hogy a kihajtott füzet kitöltse az egész képet, és 30centiről meg nem jó vakuzni, szóval holnap majd szerzek valami jobbat, vagy legalább napfénynél meg tudom normálisan csinálni.
Egyelőre köszi, honap talán tudjuk folytatni.
mod: Találtam egy régi képet, amit hasonló célból csináltam, ezen nagyon kijön a dolog, a teniszütőkhöz tartozó szöveg már totál olvashatatlan(nem volt sok fény a szobában, azért sötét) : [link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Még eddig nem találtam olyan lapot, papírt, akármit, amivel normálisan meg tudtam volna csinálni, de megpróbálom.
A geometriai torzítások nem számítanának, de ez szerintem más, inkább színnek tűnik. Olyan mintha életlen lenne, nem mintha torz. De majd mindjárt próbálok valamit okozni. -
ISZOLE
senior tag
válasz
BlacKSouL #109 üzenetére
Igen érdekes képek, de ha az optika torzítását szeretnéd ellenőrizni akkor miért nem fényképezel le egy kockás papírt (ami párhuzamos a képérzékelővel) pont szemből. Rögtön egyértelmű lenne a dolog. A föltett képeken nehéz eldönteni mire fókuszált a gép a sok egymás mögötti dologból, és mi volt mivel párhuzamos. A toronyházason úgy néz ki mintha párnatorzítása lenne. Ha megnézed a pixinfo S2-es tesztjében lévő képeket akkor ott nagylátószögnél hordótorzítás van. (S3-as teszt sajnos nincs de az optika és a szenzor mérete ugyanaz a két gépen).
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #106 üzenetére
Na itt van egy kép [link] amin 1:1-ben nézve a jobb fölső sarok meglehetősen életlen, sőt nem csak a sarok, hanem egy elég széles sáv. Kérdés továbbra is adott: egyedi gond lehet, vagy az optika szériahibája?
Ha találok még képet amin jól kijön akkor teszek be.
...
Nah, már találtam is:
[link] ; [link] ; [link]
Minden kép P módban, de minden beavatkozás nélkül készült, tehát elvileg automatán, legszélesebb látószögben, 4; 4; 3,5; és 4 rekeszekkel. -
Zole82
csendes tag
Tegnap vettem egy ilyen gépet, teljesen le vagyok nyűgőzve
Nagyon profi, a képek is, a gép kinézete is, tökéletes -
BlacKSouL
addikt
Sajnos kénytelen vagyok tudomásul venni, hogy az optika bizony teljes látószögnél észrevehetően torzít. Már csak azt nem tudom, hogy ez egyedi probléma-e, és van rá garanciális megoldás, vagy általános dolog. Akinek ilyen gépe van csináljon már néhány próbaképet széles látószöggel, és többféle beállításban, hogy észlelhető-e nála is a képeken. Nekem a kép jobb fölső sarkában, illetve ahhoz közel látni erősen, hogy mintha ott életlen lenne a kép, egész homályos. Tele állásban ez már nincs meg, ezért gondolom hogy optikai és nem érzékelőprobléma lesz. Én is csinálok képeket, és felrakom, hogy össze tudjuk hasonlítani.
-
xcsab
aktív tag
hmmm a fuji jo 20 ezerrel lesz tobb... vajon hogy fognak alakulni az arak?
-
xcsab
aktív tag
ajajajajajajjjjjjj
... vegre sikerult alaposan atvizsgalni a gepet
Igy mar mindjart mas (meggyozobb)... megavrom hogy kijojjon a fuji 6500 fd es ha gyengebb lesz ezt valasztom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...