Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blg8

csendes tag

Sziasztok!

Ma vittem vissza a 2. SanDisk Ultra II 1 GB SD kártyámat a boltba, most már a boltos inkább visszaadta a pénzt, mert meg van róla győződve, hogy nem tud olyan példányt adni, amit nem teszek tönkre. Azt mondta, hogy a géppel lesz a baj. És a gép az meg Canon S3 IS. Volt másnak is ilyen problémája?

Az történt, hogy fényképezni akartam, kiírta, hogy Memóriakártya hiba. És valóban: se a géppel, se számítógéppel, se PDA-val nem lehetett olvasni. AMikor láttam, hogy mi van, megpróbáltam formázni, ezt se engedte. Se a fényképezőgéppel, se számítógéppel. Letöltöttem a Panasonic SD formázóját azzal se, persze. Ez történt mindkét SanDiskkel.

Viszont egy másik kártyámat, egy sima Kingston 1GB-t vidáman használom vele.
    Mondjuk a SanDiskkel is végigfotóztam a nyaralást (kb 15-20 letöltéssel), meg előtte-utána is. Szóval kb. 30-40 letöltést bírt az első, a második csak kb. 10-et.

A Kingston meg bírja. Az az idegesítő, hogy nem csak hogy a géppel nem tudtam használni többé, de mással sem.

Ötletek?

Ja, és ma az eDigitalban akartam venni Kingston kártyát a géphez, az eladó meg azt mondta, hogy az S3-as nem szereti a Kingstont, vegyek SanDisket. Persze nem vettem, de így Kingstont se.

Szóval: ki mit használ?

Új hozzászólás Aktív témák