- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sazoll
tag
-
zero88
csendes tag
Megkérek mindenkit, aki tud legyen szíves segítsen PLS
-
zero88
csendes tag
válasz
BaGeBrain #35 üzenetére
BaGeBrain:
Szerintem a tintakifogyást kizárhatjuk, mert amikor fénymásolok akkor gyönyörűen használja a feketét és szép sötéten. Csináltam egy próbanyomtatást "fúvókaellenőrzés menü alatt", itt már megvan a fekete de úgy látom hogy színesből keverve. A változásokat külön profilban mentettem,de sajnos ez sem segített
Akárhogy is csinálom, nem akar feketét nyomtatni. Azért köszönöm a segítőkészséget, várom a további ötleteket! -
BaGeBrain
tag
Gábor! Ha jól olvasom akkor nyomtat a fekete patronod csak szürke színt, nemlehet hogy annyira levan véve a tintaszíned hogy csak szürkét nyom? (Játszol a tintaszínnel de a végén lehet hogy nem nyomod meg az Alkalmaz/Ok gombot hogy lépjen érvénybe a beállítás. Vagy már kifogyóba lenne fekete? Azis lehetséges hogy gyárilag nemvolt benne annyi fekete szín a patronba ami elő volt írva (nincs kizárva)
-
zero88
csendes tag
Hello mindekinek!
Nagyon örülnék ha valaki tudna nekem segíteni.
Most 1 hete vettem egy MP190-est, de sajnos nem akar feketét nyomtatni.
A felhasználói kézikönyv azt írja, hogy be kell pipálni a szürkeárnyalatos opciót ha csak egy színben akarok nyomtatni, de így nekem csak szürkét nyomtat, hiába játsszok a kontraszttal és a fényerővel. Javítsatok ki ha rosszul tudom, de elméletileg azért van benne külön a fekete patron, hogy ne kelljen kikeverni a fekete színt a színes patronból. Illetve megpróbáltam kikapcsolni a tintapatron beállításainál a színes patron használatát, majd próbaképpen megpróbáltam kinyomtatni egy microsoft word dokumentumot és ezt írta ki nyomtatás előtt:
"A megadott nyomtatáshoz a következő tintapatron kerül felhasználásra: színes
A nyomtatóillesztő Karbantartás lapján lévő Tintapatron beállításai elem nem lesz használható.
Ha folytatni kívánja a nyomtatást, kattintson az OK gombra..."
Légyszi aki tudja a megoldást a problémára legyen szíves minél előbb válaszolni.
Segítségeteket előre is köszönöm: Gábor -
Robar
csendes tag
Sziasztok.
Megoldódott a problémám. Megjavíttattam az MP160-ast és újra azzal nyomtatok.
Ha legközelebb nyomtatót kell vegyek, akkor már biztosan egy lézert fogok venni és nem bajlódom tovább ezekkel a patronokkal. Akartam venni egy új színest, de annyira fölment az ára, hogy nem éri meg megvenni, feleannyiba kerül már mint maga a nyomtató. -
BaGeBrain
tag
Én tegnap vettem egy Canon PIXMA MP190-est 12990ft-ért, kaptam hozzá ajándékba 50db 10*15-ös fényes fotópapírt. Sztem tűrhető ezaz ár, remélem nemlesz vele gondom mármint a nyomtatóval. Előtte egy Canon PIXMA Ip1000 volt az 4 évig bírta, nyomtattam vele szinte majdnem minden nap. Nekem a Canon bízonyított azért is maradtam ennél a márkánál. Volt nekem már Lexmark, Epson nyomtatóim de a Canon maradt a favorit nálam.
-
kavics75
csendes tag
Köszi Kuznyikov
Vissza adtad a reményt!! Még kisérletezem azért
Ha valakinek még van tapasztalata írjon -
kavics75
csendes tag
Bocsi úgy a pontos hogy "dokumentum letapogatása és szöveg fájlá alakítása". Beolvassa és utánna sem a Wordben sem az Openofficeban nem szerkeszthető. Az a baj hogy pont ezért vettem. Lehet hogy bebuktam
-
kavics75
csendes tag
Sziasztok
Nem tintapatronos kérdés hanem arra lennék kiváncsi, hogy hogyan lehet az MP190-el úgy szkennelni hogy a szöveg szerkeszthető legyen. Kb fél napja kisérletezem de nem akar összejönni pedig elméletben van olyan lehetőség hogy letapogatás szöveg szerkesztése céljából. A Lexmark tudja csak az a baj hogy az kölcsönbe volt. Nehogy már a Canon ne tudja
-
Sazoll
tag
Egy próbát ez is megér.
-
Robar
csendes tag
Nem működik sajnos ez sem.
-
-
Sazoll
tag
válasz
Kuznyikov #23 üzenetére
Az a lényeg, h az eddig leírt módszerek amiket a google kidob, vagy ami itt előkerült nem működik. Semmi rekciója nincs a nyomtatónak. De ezt a gomb kombinációt végig csinálva a számítógép új eszközként látja a nyomtatót, tehát valamit reagál a masina...Viszont az eredményét nem tudom, mert 2 napos a nyomtató, tehát tele vannak a patronok. Ezért kell valaki, akinek már van feltöltött patronja ami eddig nem működött.
-
Sazoll
tag
hella!
Nekem nincs üres patronom, de az alábbi művelet után végre csinált valamit a masina:
Power off printer
Hold down STOP/RESET button then Press and Hold down Power button
Keep Power button down and Release STOP/RESET button
Push STOP/RESET button twice
Wait 20-30 seconds - our LED showed Idle
Push STOP/RESET button four times
Push Power button twice
Power off
Next time the printer is started the waste count will have been resetValaki akinek van újratöltött patronja, próbálja ki, és írjon!!!
-
Sazoll
tag
Egy tintapatrom utántöltéssel foglakozó cég levele, az utántöltés problémájára:
"Jelenleg az utángyártott patronok egy egyszer használt eredeti patron,
gyártói szintű gépekkel tisztított és újratöltött változata.
Ezen patronok elektronikája üres állapotot mutatnak a készüléknek, ezért a
nyomtató nem hajlandó vele nyomtatni és kéri a cserét egy újra.
Újratöltött és újragyártott patronok alkalmazása esetén szükséges a készülék
tintaszint figyelő funkció kikapcsolása, mivel a nyomtató csak a patronon
lévő elektronikával kommunikál és nem "lát bele a patronba" vagyis nem
érzékeli a valós tinta töltöttségi szintet.Az Ön készülékében a tintaszint figyelési funkciót úgy lehet kikapcsolni,
hogy a nyomtató bekapcsolt állapotában a készülék vezérlő panel jobb alsó
sarkában található "reset" (narancssárga körben háromszög) gombot 8-10
másodpercig nyomva tartja.A jelenlegi patronokkal, egy megkezdett nyomtatáskor megjelenő ablakban a
tintapatron állapotát jelző grafikon mutatja az aktuális tintaszinteket.
Külön a feketét és a színest.
Amennyiben a tintaszint jelző funkció kikapcsolását elvégzi a már említett
módon, akkor a nyomatás megkezdésekor megjelenő ablakban lévő tintapatronok
állapotát jelző grafikon nem fogja mutatni tintaszinteket. Elképzelhető,
hogy
meg kell ismételni a kikapcsolást.
Azonban ha nem sikerül a kikapcsolás nem javasoljuk a patronok töltését és
az
utángyártott patronk használatát sem."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Milyen asztali médialejátszót?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest