- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
belinho #4381 üzenetére
egyszerűbb lett volna ha lefotózom
de szerintem már amennyire látszik ott az a sárga kábel végén, ha minden igaz, de szerintem ne szedd szét jobban akkor megnézem inkább és lefotózom pontosan hol van.
felesleges ennyire szétszedni.. de szerintem ha ez gyári fej, van 7 éves, az is lehet hogy miután nyomtat akkor fog látszani hogy a fej kuka, de ne legyen igazam
-
afterburner_
őstag
válasz
belinho #4371 üzenetére
most nincs per pill 4000-es a kezeim között, de megnézhetem neked hol a kapcsoló pontosan viszont az összes canonban ami a ip4xxx szeriat illeti jobb oldalt van.
a pict bridge usb-től kicsit balra.
ahhoz hogy lásd bontani kell mindenképp.
később leszek , ha addig nem találod meg lefotózom pontosan hol van.
-
belinho
senior tag
válasz
belinho #4370 üzenetére
Na itt egy kép, pontosan így néz ki, csupán ott legalul az a lehajthatós része hiányzik, a Canon feliratos az megvan.
Ott bal oldalon van egy pöcök a fényes címke felett, azt lehet nyomogatni ki-be, de azt hiába nyomom, akkor is világít a 3 narancs led, pedig szerintem az lenne ami érzékeli, hogy csukva vagy zárva van.
Elképzelhető akkor, hogy más jellegű a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest