- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
EddieCivic4g
csendes tag
Sziasztok!
Van egy IP4700 nyomtató, másfél éves, eddig semmi baja nem volt, de 2 hete érdekes hibákat produkál. Kezdődött egy "az eszköz működésében hiba lépett fel, ezért a Windows nem ismeri fel" hibaüzenettel. Más USB cuccokat felismer a gép. A nyomtatót viszont más gép sem. Félretettem, majd 2 hét múlva elővettem, hátha. Próba más gépen, felismeri, működik. Próba én gépemen, ott is. De ha ki van kapcsolva a gép, és bekapcsolom a nyomtatót, elindul a gép is
Amúgy ok, kinyomtattam 98 oldalt. Ebből 4 oldalnál azt játszotta, hogy kb 1/3nál kitolta a lapot, behúzott egy újat, és azon folytatta. Majd jött a 99. oldal. Közepén megállt, és jött a már ismert üzenet, "Az eszköz működésében hiba..."
És megint ott tartok, hogy egyik gép sem ismeri fel. Van esetleg valakinek valami ötlet, javaslat, tipp? Van valami megoldás? Vagy vigyem szervízbe? Vagy dobjam ki?Előre is köszi
Ui: bocsi, kicsit hosszú lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest