Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Hydra SR #253 üzenetére
Szerintem pedig nem állítottam ilyet
Na akkó most mi lesz
Egyébként hidd el, engem zavar a legjobban, hogy nem tok fényképezni. Bár ha minden jól megy, két hét se kell és lesz gépem. A pixelbuzerálás alatt (csak hogy ne vedd sértésnek, mert látom magadravetted), azt értettem, hogy rajtad látom, hogy sokat foglalkozol a képek utómunkájával, nekem pedig többnyire elég pár perces munka a fontosabb képeken, hogy a színeket rendberakjam, megvágjam ha kell és bekeretezzem. A zaj alapos eltűntetése, a minőség feljavítása nálam nem téma, nem érdekel. A kelleténél kicsit szúrkálódósabb megjegyzésem erre vonatkozott
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Yettel topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest