- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Ez nagyon jó kis objektív, de méretre nagy és feltűnő. A 70-300-as kicsi, a tesztek alapján nagyon jókat írnak róla, kicsit olcsóbb is.
Az slrfoto milyen garanciával adja a termékeket, mert a 70-300 ára kicsit magasnak tűnik itt nekem. Máshol jóval olcsóbb (ott sem tudom milyen garancia van). -
sszever
őstag
A felhasználói funkciók között találod ezt meg. (Csak a kreatív zóna módjaiban használható, automata módban nem!).
MENÜ - ''sarló kalapács 2'' jel - Custom Funktions (C. Fn) - ott a 09-es és a SET gomb megnyomása után:
0: 1st-curtain Sync
1: 2st-curtain Sync
A magyar kézikönyv 150. oldalán megtalálható...Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
No igen. Kérdés a +2 mp mennyivel zajosítja a képet...
A cenzor tisztító nem rossz, bár eddig is gond nélkül megoldható volt házilag, így inkább mókusvakításnak érzem ezt az opciót. Főleg ha be van kapcsolva, és indításnál kell neki + 1 mp (ha nem több)
Nagyobb LCD... Na szuper, azon sem látsz sokkal többet, RGB hisztogram sem szükséges ebben a kategóriában.
Inkább tartom az egészet ráncfelvarrásnak, olyan opciókkal, amik nem szükségesek, de amelyekkel el lehet adni a népnek...
[Szerkesztve]Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
Predator...
tag
350D rulz^^
Én is macro obit veszek majd hozzá remélem;) de egyenlőre megfogadom a tanácsot és kiismerem a gépet alapobival...vagy várak addig amíg nem lessz annyi $-em h vázat veszek + egy macro obit''Földünk Jövője azon múlik, hogy képesek vagyunk-e cselekedni...'' (Sir David Attenborough)
-
hali01
őstag
Egy bizonyos rekesznyílás alatt már nem javul hanem romlik a képminőség.
Az obik ahogy én látom f5,6-f11-ig adják a legjobb képet.Én 13-nál szűkebbet ritkán használok de leginkább f8-ig szűkítek.Nem beszélve arról,h a nagyon szűk rekesznél már nagyon láthatóvá válik a piszok az érzékelőn emi szinte minden dslr-ben megtalálható.
Így sztem az f22 legszűkebb blende több mint elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest