- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator...
tag
válasz
sszever #1195 üzenetére
Tehát értem...én is így gondoltam h kezdésnek megfelel...makro obi meg nemis tudom milyen árba lehet...de nemis nagyon akarok belegondolni
de ha tudsz dobni linket...kíváncsiságból megnézném
Ha használt és van rá gari akkor jöhet...azért kellene új mert arra tuti van gari meg minden tartozék bár ezutóbbi használtaknál is létezik...
Érdemes használtat venni? számít valamennyit h használt-e vagy új az áron kívül....
ha tudsz használtat linket szívesen fogadok..
köszi az eddigi helpet...
UI.: most Canon PowerShot G5-öm van mármint apué de én használom...ég és föld lessz a 2 sztem... ajánlom mindenki figyelmébe... [link] kritikákat várok...honlapszerkesztéses ajánlatot/segítséget is szívesen fogadok...
Peace -
Predator...
tag
Halihó...
Mostanság készülök venni egy 350D-t
Sok jó/rossz véleményt hallottam róla...rosszak inkább a fogásáról szóltak...de találtam elég sok olyat hogy a 18-55mm-es kit objektív-et ellehet felejteni
Nekem inkább természetfotózáshoz...tájképek,rovarok stb ja és fekete-fehér ilyesmi képek készítéséhez használnám...
namost ilyenkor mi a teendő?...vegyem meg kitobival vagy vegyek egy másikat kapásból...ha másmilyet akkor az milyen legyen szerintetek...köszi....
UI.: PH!otós megmozduláson ott leszekremélem ott láthatok 350D-t és megosztjátok a tapasztalataitokat
Üdv.:Samir
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest