- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator...
tag
Halihó...
Mostanság készülök venni egy 350D-t
Sok jó/rossz véleményt hallottam róla...rosszak inkább a fogásáról szóltak...de találtam elég sok olyat hogy a 18-55mm-es kit objektív-et ellehet felejteni
Nekem inkább természetfotózáshoz...tájképek,rovarok stb ja és fekete-fehér ilyesmi képek készítéséhez használnám...
namost ilyenkor mi a teendő?...vegyem meg kitobival vagy vegyek egy másikat kapásból...ha másmilyet akkor az milyen legyen szerintetek...köszi....
UI.: PH!otós megmozduláson ott leszek remélem ott láthatok 350D-t és megosztjátok a tapasztalataitokat
Üdv.:Samir''Földünk Jövője azon múlik, hogy képesek vagyunk-e cselekedni...'' (Sir David Attenborough)
-
Predator...
tag
válasz sszever #1195 üzenetére
Tehát értem...én is így gondoltam h kezdésnek megfelel...makro obi meg nemis tudom milyen árba lehet...de nemis nagyon akarok belegondolni
de ha tudsz dobni linket...kíváncsiságból megnézném
Ha használt és van rá gari akkor jöhet...azért kellene új mert arra tuti van gari meg minden tartozék bár ezutóbbi használtaknál is létezik...
Érdemes használtat venni? számít valamennyit h használt-e vagy új az áron kívül....
ha tudsz használtat linket szívesen fogadok..
köszi az eddigi helpet...
UI.: most Canon PowerShot G5-öm van mármint apué de én használom...ég és föld lessz a 2 sztem... ajánlom mindenki figyelmébe... [link] kritikákat várok...honlapszerkesztéses ajánlatot/segítséget is szívesen fogadok...
Peace''Földünk Jövője azon múlik, hogy képesek vagyunk-e cselekedni...'' (Sir David Attenborough)
-
Predator...
tag
350D rulz^^
Én is macro obit veszek majd hozzá remélem;) de egyenlőre megfogadom a tanácsot és kiismerem a gépet alapobival...vagy várak addig amíg nem lessz annyi $-em h vázat veszek + egy macro obit''Földünk Jövője azon múlik, hogy képesek vagyunk-e cselekedni...'' (Sir David Attenborough)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest