Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
Elképzelhető, hogy bemozdult, csak gyanús volt, hogy majd mindegyik kép életlen lett. Persze a legtöbbnél manuállal igyekeztem élességet állítani, úgyhogy biztos az eltekerintett dioptria volt a ludas.
Miért van az, illetve hogy lehet orvosolni, hogy amikor IntranView-val nézegetem a fotókat, és egyiket-másikat amelyek vertikálisan lettek fényképezve, horizontálissá varázsoljam anélkül, hogy a kép mérete megváltozzon?
1152*1728 az eredeti és az ''állóként'' újramentett változat is, 72 dpi mellett, a két kép mérete mégis különbözik. Az eredeti 1 023 810 byte, míg az elforgetott, és ugyanilyen paraméterekkel elmentett kép mindössze 311 253 byte. JPG formátum mindkettő...
Tulajdonképpen az eredeti minőséget szeretném megőrizni a fotóimon, de nem tudom elképzelni, hogy harmadakkora képméretnél, a mentés után ez a vágyam teljesül is.
Van olyan beállítás esetleg az IView-ban, hogy nézegetés közben automatikusan horizontálisra forgatja az összes képet? Ebben az esetben értelmét veszítené, hogy újramentsem a fotókat.
Bocsi, ha hosszú voltam, remélem, más is érti rajtam kívül, amit most leírtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- YouTube
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest