Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
"Nos, a crop értékeket azért pontosítottam csak, mert te írtad, hogy 2-3 tizedesre szeretsz számolni, gondoltam akkor segítek"
Köszönöm, egyrészt tudom magamtól a pontosabb értéket, másrészt úgy fogalmaztál az általad írt értékekre, hogy "helyesen", magyarul félrevezetted az olvasóközösséget, mert közel-távol nem a ténylegesen helyeset adtad meg, csupán egy másik kerekítéssel éltél az én kerekítésem helyett
(Segíteni akartál... ugyanmár, kötözködni akartál, csak nem jött be
)Én is néztem az 1000D és 450D keresőjébe, én a különbségre szubjektíve az icipicit vitatnám, nem véletlenül írtam lényegesen nagyobbat. Nyilván ez alkat, szem, holdjárás, stb kérdése, hogy ki mekkorának látja. És a lényeg: Az első dolog, amivel maximálisan egyetértek az irományodban, és amit én is csak ajánlani tudok:
"Ajánlom mindekinek, hogy menjen el, vegye kézbe a gépeket egymás után"
Ennél nincs jobb módszer, ezzel azt hiszem zárhatjuk is a témát
. (Illetve van: ha kölcsön tudja kérni valahonnan az adott gépeket, mert a pár perces ismerkedés nem elegendő a tökéletes kiismerésre, de azért igen sokat megmutat így is. )
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Segíteni akartál... ugyanmár, kötözködni akartál, csak nem jött be
)
. (Illetve van: ha kölcsön tudja kérni valahonnan az adott gépeket, mert a pár perces ismerkedés nem elegendő a tökéletes kiismerésre, de azért igen sokat megmutat így is. )