Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
SilentNight
csendes újonc
Sziasztok!
Először is ne haragudjatok ha van már ilyen téma, én még nem láttam most hogy szét néztem, és szeretném a segítségeteket kérni hátha ti kitudnátok segíteni, kedves fórumozók
Szóval van ez a csoda amit a Cannon gyártott és elkeresztelt Lide 120-as típusú scannernek. A mai napon scannertem több lap egyenkénti beolvasására dokumentum beolvasásra és gond nélkül működött körülbelül 2-3 lap erejéig. Amikor ez megtörtént és újra használni szerettem volna csak több lappal akkor az vettem észre hogy amikor végeztem a be-scannelt lapok mérete nagyon kevés. Kemény 23kbye-t volt, megnyitottam a PDF-doksit ami készült és csak full fekete képernyőt láttam... Nem scannelte be a lapokat amiket szerettem volna csak full feketén... Leszedtem/újra felraktam a drivert, a scanner zsír új 4-szer volt eddig használva 4 hónap alatt és Újonnan vettem! Valamint mindíg por mentes környezetben tartom. Nem értem egyszerűen mi lehet a hiba. Elromlott volna a letapogató? Vagy túl sok kemény 11 lapot bescannelni egyenként neki? Ami egyébként vicc mert eddig nem volt semmi ilyen probléma. Van valami ötletetek tippetek mi lehet a hiba, vagy találkoztatok már hasonlóval? Már ott tartok hogy semmit sem tudok be-scannelni mert feketén scannelni be pár kilobyte-os fájlba, és full feketén... Ha van valami ötletetek segítsetek légyszi!
Aktív témák
- Nagyteljesítményű, profi Kodak gyorsscanner!
- Eladó XEROX B315 lézer multifunkcionális nyomtató.
- Canon Pixma TS705 tintasugaras nyomtató
- Dobozos, garanciális, számlás HP Color Laserjet nyomtató FÉLÁRON!!!aKCIóó!
- Epson TM-T20II USB-s Blokknyomtató,címkenyomtató 48,64,80mm,gyári adapter,kábel,számla,gar
- Update 09.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest