- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Kb 1 hónapja küldtem el futárral a Camera KFT-hez egy 18-55 ALII-es kitobjektívet. A gondom az volt, hogy nagylátószögnél erősen lágyul a széleken. Sokan mondták, hogy mindegyik lágyul, de ennyire azért nem. Beküldtem, ők a szerviz. Ma csörög a telefonom, rejtett szám, fölveszem, mondja hogy ő P.D. a Camera KFT-től. Elmondja, hogy az objektív miatt hívott, kipróbálta, sokkal jobb mint a náluk lévő AL I-es, igazából nem lát hibát. Mondtam, hogy eddig Nikonom volt, annak a kitobija után volt furcsa, mert bizony sokkal rosszabb....Mondja, hogy erre had ne mondjon semmit. (Szar a Pentax kitobija, asszem' ebben kimondatlanul megeggyeztünk) Szóval megkérdezte, most mi legyen visszaküldje az obit, vagy kiküldje külföldre javításra. Beszélgetés közben említettem, hogy töltöttem tesztképeket föl a netre, mondtam, hogy a PH fórumába írogattam, ide linkeltem tesztképeket. Mondta a srác, hogy szokott erre járni, megkeresi a tesztképeimet, megnézi, aztán ha annyira rossznak látja kiküldi. Rákérdeztem, hogy mennék szenzortisztításra, ugye megcsinálják ambulánsan..A válasz hogy igen, keressem meg személyesen, megcsinálja a tisztítást is. Mondtam, hogy pumpával fújogattam, nem jött le, azt mondta ők is hasonlóképpen kezdik, aztán ha nem jön le a kosz, akkor egyéb megoldás..De ezt már nem részleteztük. Ja, és elnézésemet kérte, hogy egy hónapja ülnek az objektíven.
Kb. ennyi volt a telefonbeszélgetés, majd miközben kerestem a leesett államat, azon gondolkodtam tehát ez az a hírhedt Camera KFT? Ha ilyen szervizesek dolgoznak, akkor nagy baj nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szemüveges topik
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest