Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Kb 1 hónapja küldtem el futárral a Camera KFT-hez egy 18-55 ALII-es kitobjektívet. A gondom az volt, hogy nagylátószögnél erősen lágyul a széleken. Sokan mondták, hogy mindegyik lágyul, de ennyire azért nem. Beküldtem, ők a szerviz. Ma csörög a telefonom, rejtett szám, fölveszem, mondja hogy ő P.D. a Camera KFT-től. Elmondja, hogy az objektív miatt hívott, kipróbálta, sokkal jobb mint a náluk lévő AL I-es, igazából nem lát hibát. Mondtam, hogy eddig Nikonom volt, annak a kitobija után volt furcsa, mert bizony sokkal rosszabb....Mondja, hogy erre had ne mondjon semmit. (Szar a Pentax kitobija, asszem' ebben kimondatlanul megeggyeztünk) Szóval megkérdezte, most mi legyen visszaküldje az obit, vagy kiküldje külföldre javításra. Beszélgetés közben említettem, hogy töltöttem tesztképeket föl a netre, mondtam, hogy a PH fórumába írogattam, ide linkeltem tesztképeket. Mondta a srác, hogy szokott erre járni, megkeresi a tesztképeimet, megnézi, aztán ha annyira rossznak látja kiküldi. Rákérdeztem, hogy mennék szenzortisztításra, ugye megcsinálják ambulánsan..A válasz hogy igen, keressem meg személyesen, megcsinálja a tisztítást is. Mondtam, hogy pumpával fújogattam, nem jött le, azt mondta ők is hasonlóképpen kezdik, aztán ha nem jön le a kosz, akkor egyéb megoldás..De ezt már nem részleteztük. Ja, és elnézésemet kérte, hogy egy hónapja ülnek az objektíven.
Kb. ennyi volt a telefonbeszélgetés, majd miközben kerestem a leesett államat, azon gondolkodtam tehát ez az a hírhedt Camera KFT? Ha ilyen szervizesek dolgoznak, akkor nagy baj nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest