- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
válasz BioNiCMaN #685 üzenetére
Mit jelent a különös ellenállás? Nem sírok minden nap egy random magyar fórumon, hogy mekkora kakamár? Ő... nem.
A helyzet az, hogy nekem is van gondom a játékkal, le is írtam korábban, szimplán csak próbálom balanszolni azokat, akik napi szinten mantrázzák ugyanazt az unalmas hateflame-et. Szóval nem, nem vagyok elvakult, látom a hibáit, de azért nem kérek elnézést, ha ettől függetlenül tudom élvezni a játékot.
Tudom, hogy a legjobb cod az volt, amit még élőben kellett játszani 1942-ben, de a helyzet az, hogy 2023 van és itt most ez van, akár tetszik az embereknek, akár nem. Ha ez a bab, amit húsnak nézek, akkor ez valós.
De a hiszti egy ponton túl már fölösleges, a mostani cod, mint frenchise, a legtöbb féle fajta játékmódot kínálja, mint valaha. Szóval gyakorlatilag mindenki megtalálja a kedvére valót benne, csak az nem aki nem akarja. És utóbbival sincs semmi gond, csak akkor nem értem minek járnak folyamatosan a játék topicjába.Szerk.
Ja, és az MW1 volt az MW2 előtt amit megvettem, tehát nem tolják le minden évben a torkomon ugyanazt, többnyire Warzone-ban vagyok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Politika
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4