Hirdetés
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
nutella1 #3125 üzenetére
Nem értem miért kellene elfogadnom, ami én másképp látok, és ennek hangot is adok?
Miért kellene elfogadnom, hogy a mostani COD játék úgy jó ahogy van?
Miért kellene elfogadnom, hogy van egy rendszer, ami romba dönt mindent, LEGALÁBB IS NÁLAM, (Első MW szériában jó volt)
Miért kellene kezet fognom olyannal, aki támogatja ezt a rendszert, skinek, meg ilyen idiótaságot, egy háborús játékban, (ÉN ÍGY ISMERTEM MEG A JÁTÉKOT)
Igen, én gyűlölöm a nagyja COD játékos bázist, ezt aláírom, és fogom is.Engem is lehet gyűlölni, mert marhára nem érdekel, ki mit gondol rólam,
AKI NEM TUD JÁTSZANI, TAKTIKÁZNI, AKÁR KEMPELNI, (MINIMÁLISAN,) GYORSABB LENNI MINT A MÁSIK, AZ NEM ODA VALÓ!!!! Nem kell ide semmilyen cheat, meg SBMM, gyakorolj, ha nem tudsz, így jártál barátom, ezt vallom, ezt is fogom...
Ez nem most kezdődött, 2013-ba is volt pár akadály TV, fórumokon.Az se volt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest