- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok skacok!
PC-n játszanék, de állandóan directX unexpected error van... sikerült valakinek ezt már megoldani? Új a driver, csináltam config file törlést is mindent...
Try again, fail again, fail better!
-
BandiHUN
veterán
Ja dupla xp van, asszem' nem írta senki. Tegnap játszottam kicsit, hát ez a Das Haus... rusholni jó, másra nem nagyon, csináltam volna pl. fejeseket+1 tárból 3 killt riflével, csak felb..szott,át is mentem small mapozni. DE akárhová dobhatsz gránátot, tuti elvisz valakit, viszont ha kempelniék, mindig lelőttek oldalról a rusherek, shotis-smg-sek, 1-2 kill után...
Csíter is volt bőven... Nem szokott ennyi aimbotos lenni, de szinte csak shipmenten. Meat, Rust=királyságSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Szellem.
nagyúr
válasz nutella1 #3191 üzenetére
Megálltam a pálya közepén, és azt a kis robbanó drónt kilőttem felfelé, hogy majd körözzön és majd rázuhanjon arra akire kell. Ahogy kilőttem, abban a pillanatban megemelkedett a testem és a szentlélek által repültem. De most viccet félretéve, felemelkedtem, a fegyverem persze nem volt a kezemben és tudtam irányítani a lebegésem. Ez egy bug.
-
Acheron
őstag
Btw, javították már a Cruise Missile -t?
Mióta irányíthatatlan, alig alig látom használatban, de mintha tegnap betalált volna valakinek -
Szellem.
nagyúr
gyerekek! Kilőttem a rakétámat Das Hauson és nekiálltam repülni a pályán.
-
nutella1
őstag
Week 5 challenge-ek mikortól lesznek elérhetők, hogy fel lehessen oldani a Soa Subverter-t, nem tudja valaki?
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
nutella1
őstag
A Das Haus pálya már nagyon jól jött vérfrissítésnek, úgy gondolom.
-
lowzor
veterán
válasz viperabácsi #3181 üzenetére
HC Shipment a megoldás rá.
-
nagyúr
válasz viperabácsi #3179 üzenetére
Lehet. Csak tippeltem... Ez tűnik jónak, amit linkeltél?
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
viperabácsi
addikt
válasz Tsebacsi #3178 üzenetére
Nem egy lövedékkel kell dubble killt szerezned ?
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
nagyúr
válasz viperabácsi #3177 üzenetére
lábra lősz és reméled utána lelövi valaki, szerintem így kéne. Még nekem sincs meg.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
viperabácsi
addikt
HI !
Hogy a vérben lehet meg csinálni leg egyszerűbben a 3 colleteral killt sniperrel ?Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Szellem.
nagyúr
válasz Tsebacsi #3170 üzenetére
A Conversation Kit volt az. Csak az volt a fura, hogy sorra lőnek le a Haymakerrel és sokkal gyorsabban. De így már érthető lett. Viszont ez így tényleg nagyon beteg cucc lett.
De ami igazán beteg volt és hiányzik az MW2019-ből az az R9-es shotgun.
Azzal shipmenten nagyon durva volt a killem egy párszor. -
Szellem.
nagyúr
Srácok! Mit kell feltenni a Haymakerre hogy gyorsabban löjjön?
-
nutella1
őstag
A srácok ügyeskedtek megint, a mostani frissítés után kifagy a játék multiban..
-
PsycHo88
senior tag
válasz grimmjow67 #3164 üzenetére
Nekem is megy ! semmi gond nincs ! kivéve a campereket
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
nutella1
őstag
válasz grimmjow67 #3164 üzenetére
Valószínű, mert nálam megy.
-
grimmjow67
tag
Csak nekem rossz a szerver egész nap?
-
Bazsi1987
őstag
Lehet hülye vagyok loadoutnál mi a tűz jel?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #3149 üzenetére
Jól van pajtás, erről beszéltem
-
addikt
-
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #3140 üzenetére
Nem értek egyet. Pont a szakmai fórumokon szokott a leggázabb vérre menő vita lenni.
-
Dave567
addikt
PROVOKÁTOR!!!!!!!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Szellem.
nagyúr
Most az, hogy egy videójátékos topikban, van egy csomó frusztrált ember, akik szerint mindenki csal, aki jobb náluk, és beindul valami frusztrált fröcsögés,
Azért ne túlozzunk, hogy az az egyetlen oka az általad említett fröcsögésnek, hogy azért panaszkodnak itt az emberek, mert szarul játszanak.
Elég sokan vannak itt, akik játszottak a korábbi MW2019-el, ahol közel sem volt az ami az utóbbi COD-okban benne van.
Igen, van egy SBMM, plusz egy szándékos akadályoztatás, hogy ne menjen olyan jól a játék. Ezt már sok helyen kitárgyalták. Ez van sajnos.
Ès igen, vannak csalók, dögivel.
Az, hogy valaki azért panaszkodik, mert ezek miatt nem megy a játék, az nem fröcsögés. Tények.
És biztos van olyan is, akinek nem megy vagy éppen aktuálisan nem megy a játék.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tsebacsi #3130 üzenetére
Szakmai fórumokon (topikokban) én nem látom ezt, legalább is a ph-n amiket én látogatok, teljesen normális mindenki, és normálisan vannak megválaszolva a kérdések, aki tud az segít, aki nem tud az kérdez és segítenek neki.
Most az, hogy egy videójátékos topikban, van egy csomó frusztrált ember, akik szerint mindenki csal, aki jobb náluk, és beindul valami frusztrált fröcsögés, abból azért én nem vonnám le azt a következtetést, hogy minden online felület szar, és mindenkinek nagy a pofája, mert arc nélkül lehet írogatni. Ez a jelenség leginkább videójáték, ios vs android, dízel vs benzin topikokban jellemző.
Ez a régen minden minden jobb volt duma is, egy tipikus hergelő/veszekedést elindító megnyilvánulás. Nem volt minden jobb régen, max fiatalabb voltál, és máshogy láttad a világot, nem nyomta annyi teher a vállad, mint most, emitatt kevésbé ugrottál olyan dolgokra, amikre most azonnal. (nem szó szerint rád értem, hanem úgy nagy általánosságban).
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
zozika84
őstag
Multiban még csak 2 alkalommal, de WZ-ben egyre gyakrabban tapasztalok "fura" mozgású játékosokat. Most kivételesen nem a csalás része jön, hanem mintha feltűnően rosszul céloznának. Ráadásul WZ ben down után ott is hagynak és mennek a dolgukra.... A mozgásuk is nélkülöz minden logikát...botok lennének?
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
BandiHUN
veterán
válasz PsycHo88 #3129 üzenetére
Ez a próknak van, ha már akkora az arc... Én betenném fizetősbe Vinnék, mint a cuccot. Stewie Wonder Edition, mellé fehér bot meele... Jajj, csak nehogy lopják az ötletet
Egyébként megvettem a Helldivers 2-t,csak nem bírtam(keyt, persze, 10k),no,ott aztán vannak idióták... a 6.körömben sikerült egy easy missziót megcsinálni, és persze ott SEMMIT nem kapsz, ha nem sikerül a misszió, még egy összesítőt se, miből hányat lőttél, stb, még végig is mutogatja, mit kaptál volna, aztán látványosan pirossal lehúzogatja. Technikailag 2.5 órát semmit nem csináltam De az a srác fel is vett barátnak rögtön. volt +2 társ, ilyen 3-4 szintűek, no azok kiléptek a fenébe, semmi hasznuk nem volt. Én se vagyok profi, durva, hogy kombókat kell az irányokkal bevinni, még ahhoz is, hogy a társad respawnolhasson, meg kb. mindenhez. Lőni tudsz, mozogni, tárazni, granyót dobni normál, minden más kombó, ami közben állsz, sietni kell. És kell, mert alig viszel be 2 gránátot, +2 tárat(elveszik a lőszer, ha nem üreset tárazol!) ,a +dolgaid, fegyóid mind kombóval le kell hívni, lőszert is.
Szóval tetszik, csak nehéz maga a játék is, seperc leszednek, vagy fullról lenulláz valami rakéta, gránát, ha ácsorogszSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #3125 üzenetére
Igen, ahogy írod, alighanem ilyen az ember. Elég egy futó körsétát tenni a magyar fórumok között, hogy az ember rájöjjön, nagyon sötét a kép, a szó minden értelmében. A társalgási kultúra mint olyan sok helyen nem létezik, vélemény ütközés esetén legjobb esetben is vitatkozás zajlik viták helyett, de még inkább megmarad a társalgás a sz@rdobálás szintjén. Széleskötű társadalmi problémává nőtte ki már magárt a jelenség, és sajnos messze túlmutat egy -egy ilyen fórum belső békéjének kérdésén. Szvsz ez nem divat, és bár az önkifejezéstelenség jó szó rá, de ez nem az eszköze, hanem fokmérője. Hangsúlyozom, szvsz.
#3130Tsebacsi: Több pontban egyetértek, nagyon nagy a szerepe szerintem is az anonimitásnak ebben a történetben. Egy védelemre szánt eszköz az alantas támadáshoz is könnyű, elegáns menedéket kínál. A nevén nevezett közösségi helyszín bizony pedig ennek (és még sok hasonlónak) egy remek dagonyázó helye - kerülöm is az ott történő kommunikációt, mint a pestist. -
H14
csendes tag
a fórumozás témakörhöz annyit hozzátennék, h tiszta vicc, H olyasvalaki, aki bevallottan csal, irkálhat ide! a moderálást itt kéne kezdeni! igen, Berserkmitttoménkire gondolok! persze, semmi meglepő, H irogathat, a Warzone topiknak olyasvalaki a gazdája, aki beismerten évek óta VPNezik, mert a csikágói szerver az biztos kevésbé laggol szóval alapvető probléma, H az ilyen jóképességűeket nem veti ki a (fórum)társadalom! inkább szankcionált, ha a hülyének megmondom, H egy hülye...
-
nagyúr
Ez szerintem majdnem mindenhol így van. Sokan felismerték, hogy a weben arc nélkül lehet osztani az észt, hiszen úgysem kap érte pofont, amit mondjuk szemtől szemben a stílusáért esetenként lehet, hogy megkapna. Kikopott a normális véleménnyilvánítás, a másik véleményének tiszteletben tartása valamint a saját vélemény korrekt, másokat nem megbántó közlése. Divat lett baromkodni, hülyeségeket írni, trollkodni. Persze mindez inkább 2004-5 körül indult, szerintem, nekem ez rémlik, akkor találkoztam először mémekkel is.
Persze előtte is volt napiszar meg hasonlók, de ezeket az értelmesebbje messziről kerülte, a fórumok és chatszobák virágkorukat élték, imádtam mircezni, MSN messengerezni, lehetett is normálisan beszélgetni emberekkel. Ma ez csak a nagyon zárt, komolyan felügyelt fórumokon működik. A Facebook lett a szenny melegágya ráadásul, ennél még az iwiw is jobb volt, még nem kurvult el ennyire a nép.*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
PsycHo88
senior tag
A legjobb optika egy kicsit bugos a játék
-
Dave567
addikt
Nem értem miért kellene elfogadnom, ami én másképp látok, és ennek hangot is adok?
Miért kellene elfogadnom, hogy a mostani COD játék úgy jó ahogy van?
Miért kellene elfogadnom, hogy van egy rendszer, ami romba dönt mindent, LEGALÁBB IS NÁLAM, (Első MW szériában jó volt)
Miért kellene kezet fognom olyannal, aki támogatja ezt a rendszert, skinek, meg ilyen idiótaságot, egy háborús játékban, (ÉN ÍGY ISMERTEM MEG A JÁTÉKOT)
Igen, én gyűlölöm a nagyja COD játékos bázist, ezt aláírom, és fogom is.Engem is lehet gyűlölni, mert marhára nem érdekel, ki mit gondol rólam,
AKI NEM TUD JÁTSZANI, TAKTIKÁZNI, AKÁR KEMPELNI, (MINIMÁLISAN,) GYORSABB LENNI MINT A MÁSIK, AZ NEM ODA VALÓ!!!! Nem kell ide semmilyen cheat, meg SBMM, gyakorolj, ha nem tudsz, így jártál barátom, ezt vallom, ezt is fogom...
Ez nem most kezdődött, 2013-ba is volt pár akadály TV, fórumokon. Az se volt semmi.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz deadwing #3121 üzenetére
Felejtsd el.
A "kedves pH" szerint én személyeskedtem; mert valakinek a hsz-ére válaszolva azt írtam ,hogy lehet simán kretén valaki, akinek a hsz-ére előzőleg válaszoltam, de nem gond.
Előfordul az ilyesmi...
Nem baj, legközelebb majd privátban küldöm vissza a szülőcsatornába vagy eggyel hátrább, hogy érezze a törődést.Aztán lehet ezért is kitiltanak pár órára.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
nutella1
őstag
válasz Dave567 #3124 üzenetére
Az imént írtam egy kedves kollégának privátban itt a fórumon, hogy Magyarországon jelenleg arról szól a fórumozás, (és sajnos mindegy milyen portálon) hogy vannak olyan illetők, sajnos jó sokan (mert ilyen az ember?), akik lépten-nyomon, állandóan belekötnek fűbe-fába, hozzászólásokba, csak azért mert nekik xar életük van, csak azért mert másnak más a véleménye, vagy egyáltalán véleménye van, vagy komolyan mondom nem tudom miért.. A lényeg az egészben a gyűlölködés, flame keltés, felsőbbrendűség éreztetése. S mint látszik ez az áskálódás olyankor is jelen van, amikor látszólag egyet kellene értenie az embereknek, maximum megvitatnák az adott kérdéskört. Nem. Nem ez megy. Egyből egy jó nagy, senkiházi aki mást mer írni, állítani.. Esküszöm nem értem miért. Ez valamiért divat lett, az önkifejezéstelenség eszköze.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz bager13 #3102 üzenetére
Oké, mindegy, én ott voltam, játszottam, rengeteg szerveren, sőt bannoltak is ki, mert jól játszottam, mentem máshova, mert tudtam válogatni, de ez mind nem érdekelt, amit bent töltöttem élveztem.
Itt kb 20 játékból 2szer fordul elő amit élvezek.....
#3115LorenzoHUN:
Más volt a csalás az biztos, de ott annyira nem zavart, nem találkoztam túl sokkal, inkább én voltam a csaló..
#3120gyuribácsi88 Pontosan, ezért nem játszok stratégiát, nem értek hozzá.
Csak ezt a CODfanboynak nem tudod elmagyarázni, inkább vesz cheatet, meg szarságokat, meg ki sír mindent a fejlesztőknél....... -
nutella1
őstag
válasz gyuribácsi88 #3120 üzenetére
Most akkor ki is a béna ezen hozzászólás szerint, mert ha jól értelmezem, akkor ez megint csak egy flame?. Ha mégsem, akkor sorry, de szerintem ezt nem lehet másként értelmezni.
Az ilyen és ehhez hasonló kommenteknek nulla értelme van. Provokáció. Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
Eltűnt a tegnapi hsz-em, pedig nem személyeskedtem, csak egyetértettem Acheron kollégával, legjobb emlékeim szerint. Vagy erre jött egy személyeskedő hsz és az enyém is törölve lett? De miért? Én nem láttam semmit, és pont ezért kíváncsi lennék erre... Vagy felejtsem el?
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
addikt
Szerintem is szar az a játék, amiben béna vagyok, mondjuk ezért nem is fifázok.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
LackoMester
addikt
Egyre siralmasabb ez gém, napi 2- 3 kör és ki kell kapcsolnom.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
nutella1
őstag
Ha itt a fórumon csak annyi szakmaiasság hangozna el, egymás fikázása helyett, mint a netes cikkekben, ês a többség tudna értelmesen, írásban kommunikálni a paranoid gyűlölködés helyett, már milyen jó lenne. Nekem ez a vélemênyem.
-
PROHARDVER!
Legyetek szívesek személyeskedés nélkül fórumozni.
-
Acheron
őstag
válasz BandiHUN #3115 üzenetére
"...De elővettem a gránátvetőt, mert ugyanaz a fegyver nem akart működni hirtelen,..."
Ez is egy rendszeresen előforduló jelenség. Egyes lövést használó fegyvereknél különösen észrevehető (a többinél is létezik, de ezeknél könnyebb kiszúrni).
Tegnap többször is előfordult a KV Inhibitorral , hogy az egyik meccsen még majd minden lövés one kill, a másikon hármat is benyelt belőle a csóka - ráadásul volt olyan meccs, ahol meccsen belül zsinórban legalább négyszer bemutatta ezt.)
Ezek apróságok, de elég bosszantóak tudnak lenni. -
BandiHUN
veterán
válasz Dave567 #3098 üzenetére
Én se voltam pl. profi cod4-ben, a cod2 sokkal jobban ment, most már nevetek a dolgon inkább, igaz benne volt, hogy cod3-ról jöttem, x360, ott kezdtem a cod2-t is, ez utóbbi jobb eredményt hozott, csak ugye "elavult" a cod4-gyel.
Szerintem inkább az változott, hogy régen csak aimbot volt, ide-oda rántós, a wh is kibukott, mert nem volt gyakran UAV s&d meccseken pl. Rush is az elején ment, 1-2 killel előnyt szerezni, aztán taktikusan+plantolás, nagyon kiütközött a wh.
Vagyis a régebbi részekben csak durva csalás ment, amit nagyon megérzett mindenki, vagy nem volt semmi. De azért az se volt semmi, amikor hackerek voltak, egy pillanat műve volt, hogy nullázódjon vagy maxolódjon a stat, ugrabugra, low gravitáció, hát ha nem ott volt a csalás csúcsa, akkor sehol.
Most már szerintem több a csaló, de enyhébb az élmény, annyira nem kiugró, szerintem inkább az a fura, hogy sokkal többen jobbak, SBMM ide vagy oda, mindig van minden körben 2-3 überebb emberke. Kempelni se nagyon lehet, mert mindig jön egy random csávó, aki fixen rád megy, ha különleges helyre bújsz is, stb. HC-n annó nagyokat lehetett menni jó helyekről, most nemigen, a legnagyobb streakem 17,na azt rusholva dobtam össze, kempelve jó, ha pár összejön, pl. épp az 50 headshotokat csinálom riflére, abba is hagytam a kempet, mert lézerrel csípőből többet bead, mint fekve, rágörcsölve erősebb szkóppal.Ma is toltam 3 órát, olyan igazi anomália nem volt, 1x volt kilengés, egy kört durván nyertem sok killel, mintha minden betalálna, hát utána köviben ellen elé spawn sorozatban, semmi se sikerül, stb De elővettem a gránátvetőt, mert ugyanaz a fegyver nem akart működni hirtelen, utána végig rendes körök mentek. Persze voltak ilyen 14 meg 37.szintű,de sokat ölő emberkék páran... biztos "újrakezdők"
A gőzt sikerült kiengedni+ 3 platina+befejeztem az eventet. Csak már kevésszer játszok codot, sokszor mást is. Helldiver 2-t tervezem fizukor meglepni magam. 🍻
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
PsycHo88
senior tag
válasz Nuada herceg #3111 üzenetére
Köszönöm a tippet ! megpróbálok együtt elni ezzel a crash-el , elég ritkán dob ki , viszont heteket töltöttem el hogy stabil legyen ez a cpu oc
-
BerserkGuts
őstag
nyilván meg kell élni valamiből xD sajnos többsége klikkbeat de van benne jó tartalom is amikor sikerül összefoglalnia meg ugye végre valaki megszólalt
érdekes világban élünk megy a kuss a csalókról ha jó sok pénzük van hozzá persze és ez világszinten megy így olimpia, politika stb....
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Ryoo
senior tag
válasz BerserkGuts #3092 üzenetére
Ez a call of shame kb a legalja, ilyen leet.hu-val vetekedő szakmaiasság és hozzáértés jellemzi...
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
PsycHo88
senior tag
válasz Nuada herceg #3103 üzenetére
Igen van a cpu-n a ram-on- és a vga-n is
-
BerserkGuts
őstag
itt van a metafos buktázása full wallhack kamu [link]
batman szokott tévedni de ez a SKizzle korrektül leinformálja ha téved vagy túlozna mert nem egyszerű nyakon csípni egy profi csalót aki ebből él túl okosan csinálja12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
válasz Tsebacsi #3094 üzenetére
JAK BFB is nerfelik pedig egész jól lehetett használni :/ max annyiból jó hogy látni egyből ha aimbot használ valaki
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
bager13
aktív tag
válasz Dave567 #3098 üzenetére
Kisebb volt a játékos bázis az tény, de arányaiban(százalék) nézve több csaló volt.
Én meg merem állítani, hogy aki azt mondja, hogy régen kevesebb csaló volt az olyan szervereken játszott, ahol az admin a nála jobb játékosokat kibanolta. Így valóban nem volt (észlelhető) csaló a szerveren, de cserében temérdek becsületes gamer is ment a levesbe.
Én nem azokon a szervereken játszottam, mert mindről ki voltam banolva, mert az admin szerint csaló vagyok.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- KERESEM: Insta360 X4
- Roccat Kone Pro vezetékes ergonomikus gamer egér RGB változtatható világítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black fekete Gyárilag független
- AKCIÓ!!! IPHONE SZERVÍZ legjobb áron BP-n 13 kerület
- Eladó/csere JBL Boombox3 2027-ig garanciás hibátlan állapotban!Szállításban tudok segíteni
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest