- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz LackoMester #4194 üzenetére
Steam -en most 75,9 GB tömörített, és 104,7 GB tömörítetlen adatmennyiséget jelöl.
Kisebb patch, miegymás -
turho
addikt
válasz viperabácsi #4196 üzenetére
105.90 Gb, most dobta hogy restartoltam 105 Giga....
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
válasz LackoMester #4194 üzenetére
X-en még nem jött semmi, pont meccsbe vagyok. Remélem lesz még 1 új map.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
LackoMester
addikt
Srácok mi ez a 22 GB f@szság amit már megint tölt a játék?
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Acheron
őstag
Tudtommal akkor is megvehető, ha már végigtoltad - akkor is megkapod a teljes tartalmat, mintha az elejétől meglett volna. (természetesn a CP -kat is beleértve)
Én ugyan olyat még nem csináltam, hogy végigjátszottam a BP -t, és utólag vettem meg, de olyat már igen, hogy két token híján végigjátszottam (98%), és akkor tettem bele az 1100CP -t. Megadott mindent. Talán van itt olyan, aki azt is kipróbálta, hogy előbb 100% -ban kitolta, és csak utána vette meg.
Ha biztos vagy benne, hogy végigjátszod, akkor persze érdemes az elején megvenni, mert akkor 10% XP -t is ad csak arra, hogy megvetted a BP -t. Ezt utólag megvéve nyilván már nem adja hozzá. -
-
Acheron
őstag
Szia,
A BattlePass alap verziója 1100 CP -be kerül, ezt a játékon belül meg tudod venni.
Maga a Battle Pass 8 hétig tart, ez alatt kell 20 szektort feloldani, szektoronként 5 tokennel, tehát összesen 100 token kell a teljes feloldáshoz.
Ebből következik, hogy napi 2 tokennel már hozható a szezon, ez napi kb egy óra játékkal elérhető. Double XP esetén gyorsabb a feloldás is (ez lehet Double SP weekend, vagy lehet használni a szezon során kifarmolható BP Double XP -ket is (15 - 30 - 45 - 60 perces "jegyek" farmolhatók)
A BP mezők közül 14 mező 100 CP -t tartalmaz, vagyis a teljes BP feloldásával 1400 CP szerezhető.
Ez kb azt is jelenti, hogy csak egyszer kell megvenni kb 10 USD / EUR összegért az 1100 CP -t, utána a kifarmolt CP -k már fedezik a következő szezont (és még marad is kicsi).
#4187Gebriel: A melee fegyverek mindennaposak, ezek közül több is egy csapás 1 kill működésű - a kalapács csak egy ezek közül.
Védekezni? Persze, ne engedd közel magadhoz a kalapácsos fickót, az előtt le kell lőni, hogy odaér Ha megüt, akkor kb már mindegy.
Játsz nagyobb pályákon - a melee fegyverek csak kis pályákon, szűk helyeken hatásosak. nagy - nyílt terepen nem sokat ér, mire átrohan vele a csóka, többen lelövik. Szóval nagyobb pályán inkább biztonságban vagy tőle, mint a kicsi mapokon.
Ellenben ha te használod, akkor irány a Core small maps - és egy füstgránát nem árthat mellé (core pályán a sajátjaidat nem tudod leütni, bárkibe futsz bele a füstben, oda kell csapni egyet.. )[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Sosem használtam még BattlePass-t. Melyik a legmegérősebb módszer? Eneba és hasonló oldalakon megvásárolható, vagy játékon belül kifarmolható?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Acheron
őstag
Ott érthető, közelharcban bizony komoly előny a sörét... No és a MORS -t ugye újratölteni sem kell, az sem elhanyagolható.
Ezek szerint teljesen kikerült a melee a Snipers Only -ból. Három - négy hónapja még volt, úgy rémlik. Mindegy, ezzel lehet együtt élni, ha másnak sincs, akkor kb egyenlőek az esélyek (no persze a különböző sniper variánsoktól eltekintve).
TK szokható (na jó, inkább elviselhető ), a 150hp meg... úgy mondanám, néhány fegyvertípust megöl
#4184Szellem.: Az a rész nem érint, nekem személy szerint nem jön be a zombi mód, így nem játszom vele.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
-
Acheron
őstag
Érdekes, este figyelek majd erre, hogy olyankor fagy -e ki, amikor skippelek előtte egy másik keresést (előfordul nálam is, ha olyan pályát dob, ami nem a szívem csücske).
Dettó, nekem is a feladatkezelős móka a gyakoribb.
#4152lowzor: A Rumcájsz MORS -al azóta sem akadtam össze, pedig mindennap futok Snipers only meccseket. Lehet csak valami rövid távú hóbort volt - bár maga a conversion kit már week 1 óta elérhető.
Btw, ha már Snipers only.
Régebben ha túl közel jött az ellen, akkor puskatussal is le tudtam csapni - ez most nem működik, hiába nyomom a melee gombot - nem történik semmi (más mneccsekben úgy működik, ahogy kell). Ezt is kiiktatták a Snipers Only -ban? -
Linem
senior tag
válasz Acheron #4181 üzenetére
A kereséses dolgot úgy értettem, hogy alapból nagyon gyorsan talál meccset, pillanatok alatt bedob valamit, és ha már talált, akkor nem is szokott kifagyni. Viszont amikor kilépek a keresésből, a következő meccs keresésnél elkezd gondolkodni, sokkal lassabban talál másik meccset. Nah pont ilyenkor szokott kifagyni. Nem biztos, hogy feltétlen összefüggés van a kettő között. Talán csak nálam csinálja így, hogy akkor fagy ki, amikor nem talál azonnal meccset. Olyan is előfordult már, amit írtál, hogy magától is bezáródik meccs keresés közben, csak úgy kilép az asztalra, de legtöbbször nekem kell megoldanom feladatkezelőben a bezárást.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
"...de úgy vettem észre, hogy csak akkor, ha skipelem a keresést."
Nálam is gyakran keresés közben fagy ki, de ilyenkor csak azért skippelem, mert nem csinál semmit - vagyis a háttérben valami már megált. Látszólag meccset keres, a menüben enfged bóklászni, de amikor kilépek a keresésből, azonnal kifagy.
Néha pedig nemes egyszerűséggel csak kilép az asztalra. Tegnep szerencsém volt, csak úgy óránként jött előt tegnapelőtt negyed óránként ugrott ki.
#4180nutella1: Ezek szerint nem egyedi eset - némiképp megnyugtató, de nem kevésbé bosszantó. Kíváncsi vagyok, mennyi idő után orvosolják, így a következő rész debütálásának kapujában.
Aztán persze indulhat majd a konteo (már ha az ), hogy az acti így akarja átkényszeríteni a játékosokat az új játékba.
Mindenesetre ha kihúztam BP -t, a Battleneten felteszem megint a 2019 -et, megnézem, milyen játékosbázis van még ott, érdemes -e esetleg visszamenni, ha BO multi nem feküdne.
#4179Szellem.: Az a furcsa, hogy packet burst -ra korábban is panaszkodtak sokan, de pl nálam egyáltalán nem volt jellemző, nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna ilyen kijelzést. Most meg napi szinten. -
-
Linem
senior tag
válasz Acheron #4172 üzenetére
Mostanában pontosan így van nálam is. Packet burst, packet loss, szinte minden meccs közben felvillan. A kifagyás is előfordul, feladatkezelős bezárással, de úgy vettem észre, hogy csak akkor, ha skipelem a keresést. Van 4-5 map, amiket nem szeretek, szóval ezeket mindig átlépem, ha bedobja. Ha hagyom a keresést kilépés nélkül, akkor nem fagy ki. Arra gondoltam direkt szívatás, hogy ne lépjek ki a keresésből.
Viszont ez nálam nem az utolsó frissítés óta fordul elő, hanem már jó pár hete így megy, hogy kifagy. Együtt tudok vele élni, mert a kifagyást jelnek veszem, hogy arra a napra elég is volt a játékból.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Pár napja (utolsó frissítés óta?) azzal szórakoztat a játék, hogy a menüben bóklászva, vagy a meccset elindítva a lobbiba érkezés előtti állapotban kifagy, esetleg ugyanígy a menüben tevékenykedve egyszer csak kilép az asztalra.
Kifagyásnál csak a feladatkezelőből tudom kiklőni, semmi másra nem reagál.
Újraindításra megy tovább, mintha mi sem történt volna (előtte, mint a hibás kilépéseknél szokta, azért megkérdi, hogy akarom -e csökkentet módban indítani a játékot.)
Meccs közben még nem fordult elő ilyen kifagyás / kilépés.
Ellenben észrevettem, hogy néha packet loss -t ír (korábban még soha nem fordult elő egyik COD -nál sem, hogy lett volna packet loss (a visszajelzés mindig be van kapcsolva, így szembetűnő), pár napja viszont már rendszeresnek mondható).
Másnál is van ilyesmi újkeletű probléma, vagy csak engem tisztel meg és saját házon belül keressem a hibát (bajos lesz, mert a játék frissítésén kívül más HW / SW változás mostanában nem volt.)[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Most játszottam 4 kört, mind a négyben 110+-os(!!!) K/D-vel az ellenfél csapatában valaki. Ne vicceljünk már gyerekek. Milyen Ricochet meg egyéb bebeszélt butaságok.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
shotika
őstag
Én régen imádtam a Codok multiját, de egy pár éve már csak arra használom, hogy a Warzone-hoz kihúzzam a cuccokat. Idén viszont már én se veszem meg, majd GP-ben jó lesz, mert 2 hónapnál többet úgy se szánok rá.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Acheron
őstag
-
Acheron
őstag
No igen, PC -n kb 10k -t kell rádobni a BO6 80 EUR -os kezdő árára, és megvan az is, meg még egy zsák egyéb játék a pass -ból. Nem rossz deal, főleg, ha a következő évi COD .ok is ugyanúgy bekerülnek majd a GP -ba.
Én évek óta most először gondolkodom egyébként, hogy megvegyem -e egyáltalán. A sorozat minden része megvan eddig, de az, hogy érezhetően a játék dönt a játékbeli eredményességemről, mostanában teljesen elveszi tőle a kedvem. Fontolgatom, hogy lejövök a szerről, és más, hasznosabb, szórakoztatóbb dologra fordítom azt a napi egy - két órát.
Mindemellett a GP -os modellen gondolkodom... -
LackoMester
addikt
válasz nutella1 #4161 üzenetére
Átb@szás? Részletkérdés, valamilyen szinten igen, meg nem... De azért én is várom, meg megkockáztatom Te is. Én speciel meg is veszem, mert kell. Úgy kb. 20 éve az összes COD. Igen, a FIFA /EAFC szerintem is ugyanez, sőt még neccesebb a dolog.
lowzor
Ja, mostanába egyre többször felemerül a kérdés.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
lowzor
veterán
válasz LackoMester #4160 üzenetére
Game pass-ben kell tolni, úgy jobban megéri szerintem.
-
nutella1
őstag
válasz LackoMester #4160 üzenetére
Ez is csak egy szimpla átbaxás lesz szerintem, semmivel sem jobb és több, mint a többi, én úgy gondolom. Sajnos ugyanaz lett ez a sorozat is, mint a BF vagy az NFS, elérte ugyanazt a szintet. Évről-évre, egyre pénz orientáltabb, és igénytelenebb, de azért veszi a nép, mert a név még pillanatnyilag mindig hangzatos. Közepes és silány egy mutatvány, de amíg működik, eladható. Mondjuk ha ezt nézem, a leggusztustalanabb mutatvány minden egyes kategória között, az a FIFA. ..és el tudják adni ugyanazt a semmilyen hulladékot, minden rákövetkező évben, mikor egy egyszerű frissítés elegendő lenne. Hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Tudja valaki hogy az mw3-ban megvásárolt skinek bundle stb át vihető lesz BO6-ba ?
Én úgy gondolom hogy nem( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Acheron
őstag
Én nem találkoztam egyel sem tegnap, aki ilyet használt volna - lehet szerencsém volt.
Ellenben most három validnak tűnő csalóval is találkoztam.
Az egyik meccs úgy kezdődött, hogy az ellenfél csapatából beírt egy srác, hogy az egyik csapattársa (tehát a mi ellenfelünk) csaló, és riportolja mindenki (gondolom korábban már egymeccsben játszottak - ellenfélként).
Hamar kiderült, hogy van valóságalapja annak, amit írt, a csalónak titulált srác csak úgy szórta a killeket - és a találatokat jelző tablón látszott, hogy gyakorlatilag hármasával (egy másodpervcen belül a pálya három különböző részén tartózkodó csapatársammal (köztülk velem ) végzett. Mindezt többször egymásután.
A másik egy ügyesfickó volt - feltűnően sokszor lőtt le, de ez még önmagában nem jelent semmit, ettől még lehetetett volna, hogy egyszerűen csak sokkal jobb játékos. De egy alkalommal pont szemből érkezett, egy tetőről ugrott le, így végignézhettem, hogy ugrás közben pörög a tengelye körül - és ebből a pörgésből jött egy tűpontos fejlövés
A harmadik meg egy csapattárs volt, épp egy Snipers Only meccsen, amikor egyszer csak sorozatlövő fegyverrel (hang alapján valamelyik LMG) kezdte lőni az UAV -t, utána ugyanezzel pötyögtetett egy ablakból. Érdekes volt...[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Viccet félretéve, nem sok keresnivalója van egy sörétesnek a shotik között az már nem only snipers. Ott pont az a lényeg, hogy egy golyóval legyen hatékony a lövész...
Igaz, ez a kiegészítő nem sokat ér nyílt terepen, mert nem lehet vele messzire lőni, ellenben közelharcban, zárt helyen nagy előny a sörét... -
Acheron
őstag
válasz nutella1 #4144 üzenetére
Én az SBMM / EOMM miatt nem tudok a 2019 -hez sem felhőtlenül viszonyulni - végső soron ott debütált ez a csoda. Lehet bármilyen jó a mozgásdinamika, nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy a sikerélmény faktorért azóta csak kismértékben tudok tenni, a többit leosztja a háttéből az AI. Akkor inkább egy gyengébb grafika / mozgás, de az én képességem döntsön arról, jó vagyok -e. avagy sem. Szvsz.
#4145lowzor: Elvétve tévedek Cora módba - többnyire sikítva menekülök. Egy mód van, amit szívesen játszok ott(a melee fegyverek szintezésén kívül), a Snipers Only. Az kb egál, nincsenek permetező szakemberek az agráriumból...[ Szerkesztve ]
-
-
nutella1
őstag
Jó, komolyan én sem gondolnám 60 Hz-en. Viszont a multi részével nekem semmi bajom nem volt anno. Etalon erről a részről, ami csak a multit illeti, még mindig a COD4, MW2, MW3, a Ghosts, és az MW 2019 marad. A többi számomra egyetlen szóra nem érdemes.
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #4130 üzenetére
Erre már szerintem nem megyek vissza, de örülnék, ha az MW2 Campaign Remastered -hez is kiadnák a multit, azt szívesen játszanám (a felújított kampányt bezsákoltam, amikor kijött). Talán egyszer egy unatkozó fejlesztőcsapat megcsinálja...
Azért vicces, hogy az MW remastered most 19,99 EUR, az MW (2019) pedig 19,79 -
lowzor
veterán
Én a következő résztől félek, mert a leghitványabb fejlesztőcsapat csinálja, akiknek a BO CW nevű köpedelmet volt pofájuk megjelentetni az MW 2019 után.
-
nutella1
őstag
Ezt a hírt láttátok már? [link]
-
Acheron
őstag
Valamit tekergettek megint azSBMM -en (vagy lehet tőlem EOMM is, a lényeg, hogy a háttérben manipulálgató AI -ról van szó) kifejezetten agresszívan pofázik bele a játékba. Egyszerűen vérlázító, hogy amikor "megborul" akkor onnantól gyakorlatilag játszhatatlanná válik a játék, képes fél percen belül ötször is az ellenfelek elé respawnoltatni - onnantól gyakorlatilag esés - kelés a meccs.
Szerencsére a camo -zásokat már befejeztem, az új fegyvereket már el sem kezdem szintezni - feloldani (van saját jól megszokott kedvenc, szórakozni pont elég, több új már nem kell), így nyugodt szívvel lépek ki, amint észreveszem, hogy kezd elmenni az esze. Egy idő után aztán helyreáll megint (egy kis időre) Utána ugyanez elölről, és újra, és újra...
#4124nutella1: A sűrűjébe csapós játékstílusnál mindenképp jó választás, könnyen kezelhető, a nagy tűzgyorsasága és közelről megvan a pontosság is - nem csodálom, hogy neked ez fekszik jobban
#4123lowzor: Egy próbát megérhet neked is a DM56 Marksman rifle a JAK Signal Burst conversion kittel. Marksmantól merőbben szokatlanul 4 -es burstokat lő a fegyver viszonylag pontosan - még Core módban is lehet vele működni, HC -n pedig kifejezetten hasznos társ (a 4 -es burst elég szép területet terít mozgás közben - és töbnyire egy skuló egy halál.) Az egyetlen hátránya egy kikapcsolhatatlan laser - de ez vékony és ha jól rémlik lila sugarat vetít ADS -kor, nem igazán vettem észre, hogy az ellenfél gyakran felfigyelne rá.
Mozgás közben meg végkép nincs sok jelentősége.[ Szerkesztve ]
-
-
Acheron
őstag
válasz hramon94 #4119 üzenetére
Ahogy BandiHUN is írja, csupán használnod kell a fegyvert és ezáltal weapon XP -kett gyűjteni. Fontos, amit említ - amíg a LvL5 -ös szintet te magad nem éred el, nem tudod használni a gunsmith -t, vagyis nem tudod magadnak customizálni a fegyvert.
Ha a level5 megvan, akkor már kezdődhet a szintezés:
Minden fegyver külön külön rendelkezik egy 1 -től x -ig tartó szinttel (azért x, mert fegyverenként eltérő lehet, 18 - 20 - 23, akármennyi). Amikor használod (killeket szerzel vele, a kezedben van, amikor egy objektívát teljesítesz, stb), akkor csorognak a weapon XP -k, és ezzel együtt lépked felfelé a weapon level is. Ebbe a gyűjtögetésbe természetesen beleszámít az alap fegyver loadoutok használata is.
Minden fegyver tartozék kategória (pl Optic, Underbarrel, Muzle, stb) feloldása egy - egy fegyver szinthez van kötve, ez szintén eltérő lehet fegyverenként, de ha a (neked jelenleg még lakattal jelölt) kategóriára ráviszed a kurzort, akkor kiírja, hogy az adott fegyver adott kategóriáját milyen weapon szinten nyitja. Ha eléred a fegyver adott szintjét, a kategória megnyílik, és láthatod, hogy milyen attachmentek érhetők el. Itt is lesz, ami nyitott, és van, amin még lakat lesz - a lakattal jelöltekre ráálva szintén láthatod, hogy hanyas szinten fog feloldódni. Lesz olyan, ami pl csak a fegyver utolsó szintjével együtt oldódik fel.
És ez a metódus természetesen minden fegyvernél végigzongorázandó. -
BandiHUN
veterán
válasz hramon94 #4119 üzenetére
Lvl5-től van saját loadout, utána variálhatsz szabadon, de persze fel kell szintenként oldani a cuccokat, mindennél írja, hányas szinten oldod fel. Az előre elkészített profilok annyiból jók, hogy egész használhatók, és olyanok vannak benne, amiket sokára oldasz fel. Szóval csalóka. De egyébként végülis hulladék cucc nincsen semmiben, szintezéshez a kill confirmed a legjobb annyiból, hogy ott weapon xp-t is ad a cetlikért, sima szintezésre a domination több pontot ad, de weapon xp-t külön nem, viszont lehet objektívázni, ha épp nem megy még a lövöldözés! TDM viszont minden téren nudli, csak kill van, semmi bónusz sehova, ráadásul rövidek, sok a holtidő, a battlepass-t csak az aktív időre számolja, más nem is befolyásolja, csak hogy meddig tart egy adott kör.
Fegyver kiegek annyiból jók, hogy ami jó másik fegyverre is, azt nem kell minden fegyveren nyitogatni, hanem megkapod, ha feloldod az adott kategóriát egy másik fegyveren, szóval ahogy haladsz velük, kb. millióféle grip, scope, stb lesz mindenhez.
Ja és az alap skinek megnyitás után mindenre elérhetők, nem fegyverspecifikusak, kivéve arany és afelett.HC-n egyébként jobb haladni, ott minden gyorsan öl, ha már tudsz rendesen mozogni, nem lesz nagy a k/d, de sok killed lehet, most dupla is van mindenre, ha jól mozogsz, small map mosh pit-en 2-3 map alatt szintben maxolható itt egy fegyver.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
hramon94
tag
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. Én aki a mai napig a COD2-vel játszom ha van időm most hogy bekerült a Game Passba letöltöttem a játékot és elkezdtem multizni. COD4-ben még megértettem a szintek működését és a különböző perkek feloldását de ez a rendszer ami ebben a játékban van az egy őskáosz nekem. A csili vili skinkek nem érdekelnek mert szerintem egyáltalán nem ide való csak rontja a játékélményt de a fegyvereket szeretném feloldani. Az alap fegyver loadoutokat használom de konkrétan még nem sikerült feloldani egy fegyvert sem, mindegyiken lakat van. Mi a titka ennek a csodának?
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Static-HV SMG-t próbáljátok ki, nagyon jó. Sok esetben eredményesebb mint egy AR.
-
zozika84
őstag
-
Deck
titán
Zombiba letudná valaki dobni az új fegyvereket nekem? Vagy senkise játszik már ezzel a ....?
PS5
-
nutella1
őstag
válasz Acheron #4103 üzenetére
Aztán sok újgenerációs meg nem érti, miért kívánnánk vissza a COD4, MW2, MW3, Black Ops 1 érát, meg mondjuk a Ghosts-ot. Ott legalább tudtam, hogy ha jó vagyok, akkor valóban úgy van, én tehetek róla, ha pedig piskóta, az meg azért, mert.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #4101 üzenetére
Dettó ugyanez. Abból pedig, hogy nem egyszer meccs közben "felejtek el" játszani, az is elég egyértelmű, hogy nem csak a keresésbe szól bele a rendszer, hanem a játékmenetbe is.
No de nincs ebben újdonság, az MW 2019 óta mondjuk már ezt ezt jópáran
Meg is kaptuk a magunkét párszor -
nutella1
őstag
válasz Acheron #4092 üzenetére
Egyébként nálam tényleg ez történik, mint a videóban. 2-3 meccs totál szívás, utána god mode-ra kapcsolok néhány kõrõn keresztûl, majd ismét 2-3 kõr looserkedés, és szépen újrakezdődik minden. Mint egy végtelenített futószalag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest