- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Hát ezt most azért dögöljek meg ha értem. Miért a TheVR mióta csinál játék kritikát/tesztet? Tudtommal max tech teszteket csinálnak, és pont hogy nem szeretnek véleményezni játékokat éppen ezért. Csak játszanak velük, de nem pontozzák vagy "szakmai szinten" kritizálják őket. Én személy szerint kedvelem Pistiéket. Két mindennapi, értelmes srác. Próbálnak amennyire csak lehet neutrálisak maradni. De mint láthatjuk sokak szemét még így is szúrják.
Mi lenne ha hivatalosan is játékteszteket csinálnának?
Sokak szemét pont azért szúrják mert nem lehet rajtuk fogást találni. Mert valljuk be ez a "úgy csinál mintha csak ő tudna angolul" azért elég gyenge volt. Nem sok köze van magához a játékhoz, vagy úgy egyáltalán bármilyen játékhoz.
Ráadásul miért baj az ha valaki jól tud angolul? Azt még tegyük hozzá, hogy pl. azzal a szerinted pökhendi angol tudásukkal, "élőben" fordítják a játékok nagy részét a nézőiknek. Minden tiszteletem a tiétek, de szerintem ez már egy kicsit gyerekes próbálkozás volt
Ráadásul rohadtul nem is itt van a helye az IW topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest