Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
"Infinity" #1837 üzenetére
Ez hülyeség, érdekel a grafika, különben mi a picsának lenne a gépben az 5870 ha nem dolgozna.
Ez a grafikalebutítósdi azoknak jó akik még mindig CB-znek de én kinőttem a klánolásból én már csak hobbiból játszom. Csillogjon villogjon, nem akarom 1s-el előtt észrevenni az ellenfelet mert nem érdekel csak szórakozom nem versenyzem.zack-el értek egyet ebben a kérdésben, ez bizony hack, mert külső programot használsz, hogy előnyhöz juss.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Hy!
Én azért valamennyire osztom Zack véleményét. Imádok multizni és ezt a játékot is azért vettem meg, mert játszok vele, de a grafikát nem vagyok hajlandó lejjebb venni. Max grafon is tökéletes fut és nem azért van jó gépem, hogy ne használjam ki. Annyira nem vagyok kocka, hogy pixel hegyek között játsszak csak azért, hogy hamarabb letudjak valakit lőni.
Ha a játékgyártók is így gondolkoznának mint te, akkor eleve nem fejlesztenének újabb és jobb grafikus motort.
-
zack
nagyúr
válasz
Jesszusom.
Ezt kár volt leírnod, mert ez most kicsit sziven ütött.
Nem tartom magam ügyetlennek, de sosem vettem vissza a grafikát semmilyen játékban hogy ezzel előnyre tegyek szert.
Ha pedig a low beállítást te még visszabutítottad ami ugye nem legális, nem vagy más a korrekt játékosok szemében, mint egy hacker/csíter akinek a játékélmény másodlagos, sokkal inkább fontosabb számodra hogy a ranglistán hanyadik vagy.
Monjuk ennyi erővel Aim bot-ot is használhatnál, mert így már tök mindegy. Átléptél azon a határon ahol még korrektnek nevezhető egy játékos.
A legszomorúbb, hogy ezt még hangoztatod is, ahelyett hogy mélyen hallgatnál róla.
A hozzád hasonlók miatt csúszott le a multiplayer színvonala PC-n, és a hozzád hasonlók miatt vágok ki hacker gyanús játékosokat a Dragon szerverről MoH-ban.
Remélem az itteni korrekt játékosok ezért a kis apróságért ki fognak közösíteni, mert ha ez a mentalitás a jellemző az az itteni topiktársaimat is minősíti.
További jó játékot hekkerkém...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged