- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hangszórók topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LongLIFE
csendes tag
NOD hozzászólása:
'Most nem azért de az FGJM szerón amikor ott voltam párszor, akkor az összes adminnál second chance volt benyomva.'Attól hogy egy linux pingvin mögé bujsz azért van arcod. Pontosan mikor is volt ez hogy az összes admin second chance-el nyomta? Ja, hogy éppen valami rémálom volt amit ezzel a hazugsággal próbálsz kompenzálni. Azért a szememben jelentősen csökkent a szavahihetőséged ilyen hozzászólások után, mivel egyike vagyok azoknak az adminoknak, játékosoknak akiket te itt most szeretnél lejáratni. Bár te biztosan jobban tudod mivel látod minannyiunk profilját...hmmm érdekes azért. Én nem látok egyetlen profilomban sem second chance se beállítva. Hoppá ezzel azért elég csúnyán mellélőttél. Másrészt ha megláttam volna hogy bármelyik klántagom second chance-t használ ugyanúgy szívfájdalom nélkül dobtam volna ki a szeróról mint bármelyik másik játékost. Sőt ha Second chance-t láttok bármelyikünknél nyugodtan lehet jelezni mind TS-n mind FGJM fórumon, majd utána beszélünk a fejével személyesen.
Nyakival kapcsolatosan. Nem igazán értem miért ő kapja az ívet....Bravó csak így tovább.
Általában én szoktam egyébként kitakarítani a szervert de biztos ezt is jobban tudjátok. Nyaki státusza egyébként elég érdekes, de ezt is személyesen TS-n kérdezzétek.
A szabályzat a mai nappal frissítve lett. A régi szabályzatból adódó félreértésekért elnézést. Idő hiány miatt nem kerültek fel. Olvassatok szabályzatot, mind rátok játékosokra mind az adminokra vonatkoznak.
Akinek bármiféle hozzáfűzése van a témához megbeszélheti az fgjm.hu fórumán is közvetlenül az adminokkal vagy akár a nyilvános TS-n. Akinek problémája van velünk nyugodtan jöjjön fel, és beszélje meg. Sározni lehet, de nem érdemes. Főleg meg ha ilyen hazugságok mögé kell rejtenie az igazságot...lásd NOD hozzászólása.
Grat NOD. Csak így tovább az 'egyenesség' útján...remélem szüleid büszkék rád. Még sokra viheted.
Üdv
<FGJM>LongLIFE
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest