-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #25180 üzenetére
Ez nagyon durva volt ! Csak néztem én is, hogy mi a t.k.m talált el.
-
Vis Major
tag
Sziasztok!
Egy olyan hostra tett a gép ahol nem volt gravitáció, valami buherált mod lehetett. A játék végén megkaptam az összes embélmát meg title-t. Valahogy vissza lehetne tölteni a játék előtti állapotot? Én szeretném kinyitni ezeket, nem hack-kel.
-
Trident28
tag
Feleségemnek jön 3,6-al az X8-ason. Annyira nem gáz.
Meg kellett húzni végül a procit. Kevés volt az 1066MHZ FSB a "sötét oldal" erejével szemben.
Most 3,0-án ketyeg alapfeszen, minden energiatakarékos-vid-szorzó-auto beállítás disabled vagy off. PCI-e fix 100-on! Játék alatt a max. maghőmérséklet 54c°.
A gtx sem teljesít rosszul. BO-ban egyedül az AA-t és a sync every frame-t offoltam, azon kívül minden max., extra vagy on. 1280x1024-es felbontásban(ez a monitorom maximumja) 75HZ-en a 150-et hozza(com_maxfps 150-re állítva), ritkán esik 110 vagy 120 körülire. MW2 ugyanezen beállításokkal, kivéve AA:4x itt a 91 szinte állandó.
Tupa! Köszönöm a múltkori Grat-ot!
Cube! Sz@r-sz@r, de marad még 1 kicsit. -
albert8
veterán
Kösz a gamet srácok
Már tudom mért birja Lara az AA-12-öt
Nagyon durva a fegyver csak ma 350 killt csináltam vele -
LamaCube
addikt
válasz
koshmar #25184 üzenetére
Ja, hogy te itt warezolgatsz
A cod az mindig a multira volt kihegyezve. A multi arról szól, hogy nem a számítógép ellem játszol, hanem élő emberek irányította katonákkal. Különböző játékmódok vannak és pályák, de neked magyarázhatom
Busman
Hogy oda rántott az aim késelésnél
-
busman
veterán
Délutáni móka..[link]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
tupacamaru #25180 üzenetére
Szerintem így történt a dolog. [link]
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #25179 üzenetére
Milyen 7 vezér?
-
koshmar
veterán
válasz
Gál István #25176 üzenetére
Voltak olyan részek, ahol kicsit nehezen bírtam végignézni.
Nagyon kemény és élethű játék!
Nem tudom, hogy bele merjek-e vágni a Black Ops-be.
-
koshmar
veterán
COD6 kész.
A legvége nagyon kemény volt, ahogy saját magamból kellett kihúzza a kést.
Vagy 40000-szer lenyomtam a T-t, mire sikerült.Sőt, azt hittem, csak annyi lesz, hogy odamegyek a kocsiban ülő Stepherd-hez, leszúrom és kész. A fenét! Ő szúrt, és még majdnem fejbe is lőtt.
Aztán jött Price barátom, verekedtek egyet, én közben már azt hittem, mindjárt meghalok- az eszméletemet is elvesztettem többször.
Aztán mire kijött az a kés---húha, csak úgy spriccolt ki a vörös "olaj"...
Aztán fejbe ezt a Stepherd, fel a helikopterre és kész.ja, nyilván ez nektek nem újdonság, de nekem igen, ezért leírtam untatásul.
-
believil
tag
válasz
SipiBcs #25170 üzenetére
Én legszívesebben csinálnék egy The best of CoD kiadást, ami MW2 grafika, és optimalizáltság benne a legjobb MW, MW2 és BO pályákkal (bárki bármit mond az utóbbi 2 game tuningolt MW modok, ezért egy kaptafára venném, de a MW2 a személyes kedvencem), és az ezekben fellelhető összes fegyverrel.
Belettenék easter eggnek pár Cod1 és 2-es pályát MW2 grafikára átszabva.
Ez esetben nem kéne szaladgálnod ide oda, az egyik játékból a másikba (meg még sokunknak sem).De az activision túlságosan pénzéhes ehhez, pedíg ez lenne a legjobb multis játék.
Én pl már nem szívesen hagyom ott a BO accomat, mert úgy érzem azzal kell fejlődnöm, de nagyon hiáyzik a MW2 a nagyon jó pályáival, és fegyvereivel (meg a légkör!!!!). A sima MW-ben meg olyan hangulat volt, amit nehéz utánozni, szóval... ez az ingázás azt teremtette nálam elő, hogy egyikben sem tudok rendesen fejlődni, és egyikhez sem tudok igazán hozzászokni (visszaszokni). -
busman
veterán
Köszönöm az esti játékot,régen toltuk éjfélig....
-
Winne
nagyúr
Páráppáppápá I'm lovin' it!
-
SipiBcs
őstag
válasz
LackoMester #25167 üzenetére
Egyrészt a naposabb másrészt a sötét oldalon kószálok.
CoD4 clánba hajtottam a fejem és mellette ott a BO. Azt hajtom mostanában. Egy picit besokalltam az MW2-től, de szerintem vissza-vissza térek rövid időn belül.
-
Laraxior
titán
válasz
SipiBcs #25166 üzenetére
én akarok összeállítani magamnak egy kisebb konfigot,de ahhoz túl nagy falat a DS5
valami egybecuccot,fórumozni,meg Facebookozni,letölteni. Laptopra gondoltam,vagy valami mini egybegépre. Kicsit sok amit megeszik a reactoromWinni írta hogy nem éri el a 200k-t...nem akartam írni hogy nekem se.... a procim
-
LackoMester
addikt
válasz
Laraxior #25164 üzenetére
A TDQ6 ez kicsit gyengén sikerült, meg is bántam, h. Giga-t vettem.
Inkább én is a GTX 580 SLI-re szavaznák.
Tényleg nemrossz a 930-as, ezt én is aláírom, bár én 3.6 Ghz fölé nemigen húzom, átlagban csak 3.3 Ghz használom, egyenlőre teljesen elég ennyi is, így is simán kihajtja a HD 6970-et.
A Crysis-t én is várom, főleg a multi Demot, meglátjuk, ha tetszik akkor kötelező darab. -
Laraxior
titán
válasz
LackoMester #25163 üzenetére
Hát..X48 és a DDR3...nem tudom..egyeül a Rampage Extreme ami jó lap volt a Giga abban nem jeleskedett..
Xeon: kis csúszás jött közbe,majdnem elcsábultam hogy kapjak helyette egy másik 580at..de aztán élek a kipróbálás lehetőségével,és így rápróbálok a 6 magosra. Bár most hogy kicsit jobban szemügyre vettem a mostani 930am...az is elég jól megy,lehet mégiscsak a 2. GTX580 lesz a befutóCrysis 2-re meg is lehet
-
Laraxior
titán
válasz
LackoMester #25161 üzenetére
Viszont CF-hez tökéletes alaplap...engem tökéletesen kiszolgált egy X48-DS5
Ha kétmagos procid van akkor tökéletes alaplap... 4 magosnál inkább a Q6700 és a Q9650hez ajánlott az FSB limit miatt.magasabb szorzójú CPUk jól mennek benne
-
LackoMester
addikt
Látom Giga lapod van, nekem is az volt csak,h. X48-as, totál szívás volt az enyém, túlfeszes volt, zabálta a memókat, mire rájöttem milyen memót szeret.
Én igazából 3,3 Ghz fölé nemhajtottam, elég volt mindenre,de a gyerek akinek eladtam, annyit mondott 3,6-ig stabil volt. -
Winne
nagyúr
Szerintem akkor is kicsit sokat dobtál rá.
Amúgy nekem se lesz 2 kilóba...
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #25156 üzenetére
majd a kicsit nagyobb órajelen való hajtásához akkor lehet kérek némi útmutatást
Winne - valami kompromisszumot kellet kössek...ha most komplett gép azt 2 kiló alatt nem úszom meg. így meg 4 maggal nem vagyok/leszek annyira lemaradva később. plusz horror árakon vannak a s775 cpu-k (újonnan) annyit meg már nem ér szvsz beleölni.
-
LackoMester
addikt
válasz
Lankadatlan #25144 üzenetére
medium szinten tolok minden gammát, legalábbis elsőre, biztosan
-
Winne
nagyúr
Egy TS elérést dobjatok már át priviben pls.
-
Fuzz
csendes tag
Last night, i got your girl into last stand. I used deep impact to double tap her Bouncing Bettys. She sucked me like she had iron lungs, i am glad i had Painkiller. We went all night using Extreme Conditioning. Her sleight of hand got me to Sonic Boom all over her face. luckily for her i used steady aim so none of it went on her hair. We went round for another round because i was packing One man Army, and you didn't hear us because we were both using Ninja.
-
Lankadatlan
tag
válasz
LackoMester #25132 üzenetére
Atto, függ milyen szinten tolod!
Az én elvem az, hogy először közép szinten gammelek mindennel,és ha megtetszik akkor jön a veterán!
de veteránon is kb 10-11 óra
-
BigStraw
senior tag
válasz
tupacamaru #25140 üzenetére
-
koshmar
veterán
Lassan átcsapunk szemtréning topikba...
Mindegy, a gépezéstől csak romlik a szem.
Aki mást állít, hazudik. -
F e Z o
veterán
válasz
Én csak annyit játszottam a single-vel, amíg átfutottam a kosárpályán.
Utána mentem multizni.
#25133 Tibii91 : Egy idő után megszokja az ember, utána meg alig akar felállni a géptől.
-
koshmar
veterán
válasz
Hát jóhh, de én sokat nem szeretek egyhuzamban játszani, mert szétrobban a szemem a folyamatos egy pontra nézéstől.
-
koshmar
veterán
válasz
Pickle Rick #25130 üzenetére
Ahhoz képest, hogy még életemben nem játszottam egyik COD-dal sem, egész jó.
2 hét alatt kipörgettem, úgy, hogy néha napokig nem játszottam vele.Én is jól beleugrottam...egyből a COD6.
Ezután kezdem a 7-et, de ahhoz a gépem már lehet, hogy kevés lesz.
[link] -
koshmar
veterán
Hát a COD6-ban szépen felgyújtottak.
Az a rész nekem egy kicsit sok volt, alig bírtam végignézni, de ugye muszáj volt.
Azt hittem, hogy ennyi, kész, kipörgettem az egészet, erre jön a következő küldetés.
Feltámadtam ,vagy mi? -
S4ND3R
tag
Újrahúztam gyors a rendszert...
És a lényeg, most tényleg visszaraktam a kedvenc hangkártyám, végre normális driver is van hozzá, el sem hiszem... Na ezzel igazi WH-s leszek!!!
Tupa tudja miről beszélek, mi sokat vettük igénybe a segítségét a fülünknek... FEAR Combatban adta nagyon!!! [link] [link] [link] Itt két nukeot is tolhattam volna...
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #25115 üzenetére
Te csak menjél vissza játszani...
-
F e Z o
veterán
3 hét játék nélkül, s az első nap mikor visszajövök játszani, csak gl, meg cheat. Tudtam már mi hiányzik nekem.
-
albert8
veterán
Kösz a gamet srácok
Nagyon nagy zúzda volt ma -
Lankadatlan
tag
hol tudom ezt megnézni?
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Lankadatlan #25097 üzenetére
Azért mert Strict még menni kellene. Ezeket a portokat kéne megnyitnod:
Steam Client
• UDP 27000 to 27015 inclusive (Game client traffic)
• UDP 27015 to 27030 inclusive (Typically Matchmaking and HLTV)
• TCP 27014 to 27050 inclusive (Steam downloads)
• UDP 4380
Dedicated or Listen Servers
• TCP 27015 (SRCDS Rcon port)
Steamworks P2P Networking and Steam Voice Chat
• UDP 3478 (Outbound)
• UDP 4379 (Outbound)
• UDP 4380 (Outbound)
Additional Ports for Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer
• UDP 1500 (outbound)
• UDP 3005 (outbound)
• UDP 3101 (outbound)
• UDP 28960 -
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #25101 üzenetére
Ahhoz nem kell ész meg tudás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest