-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gefffry
aktív tag
válasz
nova001 #18043 üzenetére
Ebben az esetben az egyikőtöknek szerverként kell működnie ( Start New Server ), a másikőtöknek meg ehhez csatlakoznia LAN-on keresztül ( a szerver keresőben Local-ként jelenik meg a LAN-os gép).
Ha van egy olyan gépetek, amelyiket tudjátok nélkülözni játékra, akkor érdemeas azon elindítani, ez esetben mehet a dedicated mód, egyébként nem. A PB-t nyugodtan kikapcsolhatjátok, és sztem jelszó se kell.
Hamachin csináltatok saját szobát, ezen keresztül látjátok egymást?
-
gefffry
aktív tag
válasz
nova001 #18037 üzenetére
Szerintem arra akart utalni ( Erősen leegyszerűsítve ), hogy ha a kliensek, ( azaz ti ) warez verzióval nyomjátok, akkor a szerónak is annak kell lennie.
HA jól értelmeztem.
A Hamachi ebből a szempontból lényegtelen, az csak annyit tesz, h a gépetek úgy látja a másik, mintha helyi hálóba lenne összelővve.
-
Dani_kp
addikt
válasz
nova001 #9157 üzenetére
Ha jól tudom akkor a punkbuster disabled az azt jelenti hogy nincs bekcsolva (engedélyezve). Ne xfire-rel hanem simán indítsd el a cod4 multi player parancsikont az aztalról és ha beadta a cod4 multinak a menüét akkor ott menny a multiplayer beállításokra és kapcsold be a pb.-t.
options -> multiplayer options -> punkbuster : yes legyen ígyui.: van már 1.4-es patch is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest